Meny
Velg seksjon 1. trinn
Besøksadresse: Terje Vigensvei 1, 4083 Hundvåg. Postadresse: Postboks 8069 Forus, 4068 Stavanger.
Telefon: 51912030 Send oss e-post
Redaktør: Kathrine Aasmundsen Erga
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma

Til alle foreldre! Vi opplever noen ganger farlige situasjoner når barn settes av ved skolen. Vi ber om at alle bruker av- og påstigningsfeltet (rundkjøringen) når barna leveres, ikke skolens parkeringsplass. MÅ dere parkere bilen for å gå inn å levere eller hente barn, parkerer dere selvsagt på en av parkeringsplassene og ikke i av og påstigningsfeltet. Vi opplever stadig at biler blir parkert i rundkjøringen. Siden det kan oppstå farlige situasjoner, kan det bli nødvendig å kontakte Stavanger parkering om problemet fortsetter.

Vi har også merket oss at det er flere som setter barna av ved gymsalen. Her er det ingen snuplass og det kan lett oppstå farlige situasjoner om dere må rygge ut eller kjøre inn i skolegården for å snu. Samtidig er det viktig å kjøre sikkert i dette feltet. Barn er barn og kan plutselig løpe ut i veien fordi de hadde glemt å gi en klem eller lignende. Vi oppfordrer ellers til at flest mulig går eller sykler til skolen. Vi ber også alle om å bruke refleks, spesielt i høst- og vintermånedene.

 


Vi hadde fire forskjellige stasjoner på uteskolen: Lesestasjon, mattebingo, lek og spikking. 

Etterpå laget vi bål og elevene koste seg med pølser og pølsebrød.Vi ha oppdaget at skoleruta er litt misvisende når det gjelder oppstart etter påske. Vi er tilbake på skolen tirsdag 3.april. Denne fridagen er flyttet til fredag 11. mai.

I dag pakket vi sekken og gikk tur til Bravobanen.

Vi hadde fire forskjellige stasjoner. Lesestasjon, mattebingo, lek, sang og musikk. 

Det var veldig kaldt, derfor valgte vi gå tilbake til skolen for å spise.

 


Natteravn Hundvåg trenger flere frivillige voksne til å være vakt!

Kunne du tenkt deg å ta en vakt eller to?

Kontakt Leder for Natteravner Hundvåg

Lasse Wathne

Tlf: 916 02 818

mail: hundvag@natteravn.no

se vedlegg for mer info.


SNØ.

Det er fremdeles litt snø som vi håper ligger til i morgen 18.01, da vi har uteskole. Hvis dere ser ut vinduet om morgenen og det er snø, kan elevene ha med seg rompebrett denne dagen. Vi må få benyttet muligheten til å renne litt i skogen:)