Meny
Velg seksjon 3. trinn
Besøksadresse: Terje Vigensvei 1, 4083 Hundvåg. Postadresse: Postboks 8069 Forus, 4068 Stavanger.
Telefon: 51912030 Send oss e-post
Redaktør: Kathrine Aasmundsen Erga
Logg inn
Logg inn
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
På fredag fikk vi besøk av forsker Atle. Vi forsket på små og store laks, larver og smaksløkene. Vi undersøkte og fikk svar på følgende spørsmål. Har laksen tenner eller tunge? Har laksen hjerte? Hva foretrekker larven å spise, potet eller havregryn? Hvordan smaker løken hvis vi holder oss for nesen? Det var et kjempekjekt og lærerikt besøk.

KORPSET OG FAU INVITERER TIL  KARNEVAL PÅ SKEIE SKOLE 24. FEBRUAR I GYMSALEN.

2-4. klasse kl 17-1830 // 5.-7. klasse kl 19-21.

Inngangsbilett kl 30. Det blir salg av drikke og snacks.

FAU og korpset anbefaler at elever ikke har mer enn 100kr i lommepenger inkludert inngangspenger.

Dette er et MOBILFRITT arrangement.

NB! FAU trenger 2 foreldre fra hver klasse som kan holde vakt på kvelden, hjelpe til på arrangementet. Navn, mail og telefonnummer sendes til: Charlottedullum@hotmail.com innen 7. februar. Info om oppmøte og arbeidsoppgaver sendes foreldrene i forkant.

Elevene vil få påmeldingslapp med seg hjem i løpet av denne uken.

 


Til alle foreldre! Vi opplever noen ganger farlige situasjoner når barn settes av ved skolen. Vi ber om at alle bruker av- og påstigningsfeltet (rundkjøringen) når barna leveres, ikke skolens parkeringsplass. Vi har også merket oss at det er flere som setter barna av ved gymsalen. Her er det ingen snuplass og det kan lett oppstå farlige situasjoner om dere må rygge ut eller kjøre inn i skolegården for å snu. Samtidig er det viktig å kjøre sikkert i dette feltet. Barn er barn og kan plutselig løpe ut i veien fordi de hadde glemt å gi en klem eller lignende. Vi oppfordrer ellers til at flest mulig går eller sykler til skolen. Vi ber også alle om å bruke refleks, spesielt i høst- og vintermånedene.

 


Bestilling av melk og frukt skoleåret 2017/2018 gjøres på disse nettadressene: www.skolefrukt.no  og www.skolelyst.no


3. trinn har hatt ansvar for storsamling. Det var sang, dans og opplesing av bøker de hadde skrevet selv. Blime-dansen ga liv i publikum. Se bildene.

En oppfordring fra FAU angående bursdager: invitasjoner og selskap/fest.