Meny
Velg seksjon 7. trinn
Terje Vigensvei 1 4083 Hundvåg
Telefon: 51912030 Send oss e-post
Redaktør: Kathrine Aasmundsen Erga
Logg inn
Logg inn
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Det har blitt oppdaget lus på trinnet. Se ranselpost for mer info.

Forrige mandag hadde vi besøk fra Den Kulturelle Skolesekken. Camilla Nordhagen og Tone Martine Kittelsen tok oss med inn i Danselabben hvor elevene fikk ulike måter å bevege seg på.

Skolen har i samråd med FAU besluttet at elever ikke lenger kan ta med seg pokemonkort på skolen/SFO.  

Ansatte på skolen har den siste tiden brukt mye tid på å ordne opp i konflikter og situasjoner i forbindelse med spilling/bytting og stjeling av kort.  

Noen barn har også følt seg presset til å bytte fra seg kort til eldre elever, og kjøp og salg med penger har også forekommet.   

Vi oppfordrer dere hjemme til å snakke om dette sammen med barna.  

Skolens ledelse og FAU


I anledning vår omvendte julekalender, reiste vi til byen for å legge pakkene våre under Frelsesarmeens juletre. Vi tok oss også tid til å se på julegatene og pepperkakebyen på Sølvberget. 

 


I dag har vi øvd oss på samarbeid. 

Til alle foreldre! Vi opplever noen ganger farlige situasjoner når barn settes av ved skolen. Vi ber om at alle bruker av- og påstigningsfeltet (rundkjøringen) når barna leveres, ikke skolens parkeringsplass. Samtidig er det viktig å kjøre sikkert i dette feltet. Barn er barn og kan plutselig løpe ut i veien fordi de hadde glemt å gi en klem eller lignende.