topLogoSpacer
 
 
 

 
 

 
 

Skudeneshavn skole

1.  2.  3.  4.  5.  6.  7.  

Skoleløp
Publisert: 23.10.2014 skrevet av: Christina

I morgen er det klart for skoleløp;) Dette blir arrangert innendørs i år. Elevene starter i gymsalen og skal løpe gjennom gangene. Her skal de innom forskjellige aktiviteter og hinderløyper. Kom å se på om du vil;)

SILKeBRETTSPILL
Publisert: 21.10.2014 skrevet av: Wenche Thomassen

picture
 

Mandag hadde vi besøk av Alf Magne fra Hillesland bokhandel. Fredag 31.10 under SILK skal det arrangeres brettspillturnering på Smiå fra kl. 16.00-19.00 for skolebarn. Elevrådet fikk opplæring i spillet som skal spilles, og de skal lære det videre til andre elever på skolen. 

picture
 

Vigilo
Publisert: 20.10.2014 skrevet av: Wenche Thomassen

picture
 

I dag vil alle foresatte få tilsendt informasjon om Vigilo på e-post. I tillegg får alle hjem en foresatteveiledning på papir. Foresatteveiledningen ligger også som vedlegg på hjemmesiden.

Dette systemet skal forenkle kommunikasjonen mellom skole og hjem. Dere vil få tilgang på informasjon om skolen, samt informasjon om deres barn.

Skulle du som foresatt ikke få tilsendt informasjon om brukernavn og passord på din e-post, må du ta kontakt med skolen.   

Forskningsdagene 2014
Publisert: 03.10.2014 skrevet av: Ann Kristin L Kristoffersen

Vi har vært på forskningdagene i Haugesund. Her fikk vi både se, utforske og oppleve mye spennende.

picture
 

Vann forandrer alt
Publisert: 15.10.2014 skrevet av: JTJ

picture

Hvor mye vann var det i

bøtta da vi kom "hjem"?

I dag har vi erfart hvor tungt og vanskelig det er å bære vann i bøtter. I forbindelse med TV-aksjonen 2014, lærer vi denne uka en del fakta om vann. Siden mange barn i verden må bruke timer hver dag på å bære vann i stedet for å gå på skole, ville vi prøve hvordan det føltes. Vi brukte gymtimen til å se hvor mange runder vi klarte å gå med vannbøtta, og hvor mye vann vi til slutt hadde med oss "hjem". 


 

Se flere forside artikler >>

 
 
.