topLogoSpacer
 
 
 

 
 
 
 

Solås skole

1.  2.  3.  4.  5.  6.  7.  SFO  

Er du en god lærer? Kom til oss!
Publisert: 22.04.2015 skrevet av: itg

Solås skole har behov for en erfaren kontaktlærer på mellomtrinnet i 100% vikariat fra 01.8.2015-31.07.2016.

Vi kan tilby en arbeidsplass med faglige utfordringer i et godt og inkluderende kollegafellesskap. Vår visjon "Med rett til å lykkes gir oss retning for oppdraget, elevene blir sett og bekreftet - de opplever mestring faglig og sosialt utfra sine utfordringer.

Våre satsingsområder er:

  • lesing
  • vurdering
  • en helsebringende skole

Vi søker medarbeider som er faglig dyktig, fleksibel, har stå på-vilje, godt humør og som kan samarbeide med både kollegaer og elever.

Les mer om Solås skole under menyen "Om skolen." Her finner du og skolens musikkvideo.

Klikk her for annonsen

Søknadsfrist: 30.april 2015

Dersom du har spørsmål ang. stillingen, kan du ta kontakt med Randi Bjørkås (rektor) på tlf. 51 61 46 11 mob. 907 57 379 eller på e-post: randi.bjorkas@gjesdal.kommune.no

 

 

Flere barnehager på besøk
Publisert: 22.04.2015 skrevet av: itg

picture
 

Idag har vi hatt besøk av barn som skal begynne i 1.klasse til høsten. De kommer fra Flassabekken, Husafjell, Fiskebekk, Solås, Bærland, Nesjane, Emmaus og Ormadalen barnehage. Tilsammen 26 barn. Barn fra de mest nærliggende barnehagene deltar jevnlig på skolens kortimer, men for de fleste var dette deres første møte med skolen. Velkommen skal de være.

Gunnvor Reiersen tok vel imot i SFO, og barna fikk "prøve" 1.klasserommet. Elever på dagens 4.trinn blir faddere for nye 1.trinn til høsten. 4. trinn underholdt med sang, og siden fikk hver ny 1.klassing møte sine faddere. Sammen lekte de og leste. Et fint første møte.

Dans - 7. trinn
Publisert: 22.04.2015 skrevet av: itg

picture
 

I dag får 7.trinn være med på et undervisningsopplegg i dans i regi av Den kulturelle skolesekken. Det er Elizabeth Sasso, som har vært danselærer i Gjesdal kulturskole, som står for opplegget. Hun kommer egentlig fra Chicago og har danset i 30 år. Hun vil lære bort en Street dance med egen koregrafi.

Besøk fra barnehager
Publisert: 16-04-2015 skrevet av: itg

picture
 

Onsdag hadde vi besøk av barn som skal begynne på skolen til høsten. De kom fra Kodlidalen, Rishagen og Bamsebo barnehage. Det var mange spente barn som var på skolen for første gang. Gunnvor Reiersen ønsket velkommen i SFO, og barna fikk være elever i klasserommet til 1.klasse. Dagens 4.trinn skal være faddere for nye førsteklassinger. De sang og leste for sine fadderbarn. Det ble et fint første møte.

Neste onsdag kommer øvrige barnehager på besøk som har barn som skal begynne på Solås skole.

På gardsbesøk
Publisert: 14-04-2015 skrevet av: itg

Mandag 20.april drar 3.trinn på gardsbesøk. Halvparten av trinnet skal til Samuel Madland Lima på Lima og resten til Solfrid Auestad Pettersen på Auestad. Takk for at dere tar imot oss.

Opplegget er en del av samarbeidet "skule - landbruk." Det er Bygdekvinnelaget og Bondelaget i Gjesdal som står bak.

Se flere forsideartikler >>

 
 
.