Meny
Velg seksjon Forside
Solaveien 84 4316 Sandnes
Telefon: 51336800/90257416 Send oss e-post
Redaktør: Geir Mikalsen
Gå til Its Learning
Logg inn
Logg inn
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
For ansatte
Ansatte epost
Klasse 4B er skolens piloteringselever som prøver Chromebook i skolen. Elevene jobber daglig med datamaskinen både hjemme og på skolen.

På onsdag gjennomførte FAU en sikkerhetsdag sammen med Sykkelzentrum for elevene på 5.-7. trinn.

Bremser, reflekser, lys og funksjoner ble sjekket på hver eneste sykkel. I år var det imponerende god kvalitet på syklene, kun et fåtall hadde mangler.

Det ble delt ut 400 reflekser og 200 buffer ved sykkelkontrollen og i skolegården. Refleksene var sponset av Trygg Trafikk og buffene av Sykkezentrum.


På mandag og tirsdag var vi så heldige å få besøk av Sara og Natalia med konserten "Bra, bedre, best". De holdt en engasjerende og morsom konsert på piano og fiolin. De spilte mange klassiske stykker og underveis hadde de lagt inn litt show. Elevene på Stangeland så ut som de storkoste seg.

I dag kunne vi overrekke den fantastiske sum på 160 000 kroner til Inger fra Hei-verden på Hei-avslutninga i gymsalen.  Tusen takk til korpset, 7. trinn og alle elever og ansatte for tre flotte "samlinger". Det var god sang, flotte opptredener og et kjempegodt publikum.


Her er noen flere bilder fra Hei-aksjonsdagen i tillegg til bilder fra Hei-avslutningene i gymsalen fredag formiddag

Nå er årets Hei-aksjon over og vi er like fornøyde i år som tidligere år. Alle elever, foresatte og ansatte på skolen har gjort en kjempeinnsats for bedre skolegang til barn i Laos.


Kommunaldirektøren har bestemt at handlingsplan mot mobbing nå skal hete: Plan for et trygt og godt skolemiljø.

Dette betyr at vi har skitet navn på planen vår, men innholdet er det samme som ble godkjent i SU juni 2017.Stortinget har vedtatt nytt regelverk om retten til et godt skolemiljø. Det nye regelverket gjelder fra 1. august 2017. 

Det nye regelverket finnes i et nytt kapittel 9A opplæringsloven

 Omfanget av timer til leksehjelp i Sandnes kommune er blitt redusert fra 8 til 5 timer på barnetrinnet. Det betyr for oss av tilbudet til leksehjelp blir redusert. I år blir det leksehjelp på 4. trinn.