Meny
Velg seksjon 4.Trinn Stangeland
Gå til Its Learning
Logg inn
Logg inn
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
For ansatte
Ansatte epost
I dag har vi hatt programmering på timeplanen. Vi har fått lånt programmeringsbier som elevene har fått lekt med i en undervisningstime i dag.

Onsdag 25/10 hadde 4C høstfest. Elevene opptrådde med "Byen vår" av Torbjørn Egner. Etterpå var det kveldsmat, kaker og loddsalg.

Mandag 4/12 hadde 4C juleverksted. Vi hadde 4 stasjoner inne i klasserommet, og elevene rullerte mellom stasjonene. Vi var så heldige å få grøt til lunsj. Tusen takk til alle foreldre/besteforeldre som bidro!

Sjekk om du kjenner igjen noe fra bildet! Det hoper seg opp gjenglemt tøy på skolen!

Alt gjenglemt tøy vil bli sendt til Estland og Latvia 18.desember


Klasse 4B er skolens piloteringselever som prøver Chromebook i skolen. Elevene jobber daglig med datamaskinen både hjemme og på skolen.

På mandag og tirsdag var vi så heldige å få besøk av Sara og Natalia med konserten "Bra, bedre, best". De holdt en engasjerende og morsom konsert på piano og fiolin. De spilte mange klassiske stykker og underveis hadde de lagt inn litt show. Elevene på Stangeland så ut som de storkoste seg.

I dag kunne vi overrekke den fantastiske sum på 160 000 kroner til Inger fra Hei-verden på Hei-avslutninga i gymsalen.  Tusen takk til korpset, 7. trinn og alle elever og ansatte for tre flotte "samlinger". Det var god sang, flotte opptredener og et kjempegodt publikum.


Her er noen flere bilder fra Hei-aksjonsdagen i tillegg til bilder fra Hei-avslutningene i gymsalen fredag formiddag

Nå er årets Hei-aksjon over og vi er like fornøyde i år som tidligere år. Alle elever, foresatte og ansatte på skolen har gjort en kjempeinnsats for bedre skolegang til barn i Laos.