Stangeland SFO har over flere år økt mattilbudet mer og mer, og vi synes at det skal være et prioritert tilbud til barna, selv om det er et ekstratilbud ved vår SFO.
Våre barneveiledere legger ned mye innsats i å handle inn, oppbevare og tilberede maten til barna.
Fire av dagene har vi et buffetbord hvor vi serverer brødmat med flere typer brød, samt knekkebrød med all slags pålegg som ønskes av barna. Pålegg som er på vårt buffetbord ved SFO er bl.a.: Leverpostei, makrell i tomat, kyllingservelat, kalkunservelat, salami, skinke, servelat, kaviar, majones, baconost, skinkeost, rekeost, gulost, brunost, smør.
I tillegg kjøper vi inn pålegg dersom barna og foreldre har et spesielt ønske om en spesiell sort.
Vi tilstreber i tillegg å kunne supplere med oppkuttet frukt, som eple, banan, pærer, Avocado, samt grønnsaker som agurk, paprika, tomat.
Alle trinn har innarbeidet en av ukedagene til å servere varmmat som et ekstra tilbud, fortrinnsvis fredager. Da settes kokkene i gang med matlaging ca. èn time før barneveilederne ved SFO overtar barna etter skoleslutt. Plan for varmmat ligger i høyre marg på hjemmesiden.
Vi håper at alle, både barn og foreldre, setter pris på vårt ekstratilbud med matservering ved Stangeland SFO :-)