topLogoSpacer
 
 
 

 
 
 

 
 

Storvik Oppvekstsenter

Bhg.  1.-2.  3.-7.        

Presentasjon av skolen
Publisert: 31.10.2007 skrevet av: Heidi Line Nikolaisen

Skolen har 17. elever fordelt på to klasser.  Småklassen:1. -3. klasse, 10 elever. Storklassen:4.-7.klasse, 7. elever.

Velkommen til MinSkole.no
Publisert: 30.10.2007 skrevet av: nyweb

Velkommen til din nye MinSkole.no løsning.

Som eksempel og for å hjelpe dere igang er løsningen strukturert som et vanlig ungdomskole med eksempel menyvalgene samt innhold.  

Disse eksemplene kan du selv slette, endre eller beholde alt etter ønske.  I tillegg dersom du ønske kan du endre innstillingene på løsningen til å gjenspeile et barneskole, ungdomskole eller kombinert skole.

Trykk på 'Logg Inn' på høyre siden for å logge inn på publiseringsverktøyet.

For veiledninger på hvordan du bruker løsningen se følgende:

   Administrator veiledning: her

   Ansatt veiledning: her

Lag flotte bildegallerier
Publisert: 22.02.2012 skrevet av: nyweb

picture
 

Skolen vår er et supert sted å være. Vi har det gøy og lærer nye ting hver dag. Her på skolen er alle gode venner og vi hjelper hverandre å lære. Vi bruker både bøker og datamaskiner i timene.

Skolen vår har et flott uteområde som vi er veldig glade i. Skolegården har mange ulike lekeapparater, skaterampe og fotballbane. Naturen rundt skolen er også flott. 

Noen høydepunkter
Publisert: 30.10.2007 skrevet av: nyweb

Her er noen av de høydepunktene i MinSkole.no som gjør løsningen til et effektiv og tidsbesparende verktøy, samt et viktig redskap for skole-hjem kommunikasjon.

Rikt bibliotek av ilustrasjoner
Publisert: 22.02.2012 skrevet av: nyweb

Barnehager og skoler som bruker publiseringsløsningene minbarnehage og minskole fra Nyweb får uten tillegg i prisen tilgang til et rikt bibliotek av ikoner, illustrasjoner og animasjoner.

Brorparten av disse er tegnet av illustratør Vibeke Høie, som vi er heldige å ha hatt et svært godt samarbeid med gjennom mange år. Vibekes lekne og barnlige strek er som skreddersydd for barnehager og skoler.

 
 
.