topLogoSpacer
 
 
 

Strand kulturskule

Gitardag i Stavanger
Publisert: 10-11-2014

14 elevar frå Strand hadde ein sosial og lærerik dag då Stavanger Kulturskole inviterte til gitardag laurdag 8. november.  I tillegg til øving i orkester og ensemble gav gitaristen Tomas Krakowski gode råd og tips i masterclass. Tilsaman 40 gitaristar frå Sandnes, Stavanger, Hjelmeland og Strand framførte til slutt Dovregubbens hall og Kalimba for gitarorkester, og flotte solostykke blei framført av 5 av dei eldste gitarelevane.

picture
 Gitarorkester under leiing av Lars Rosvoll

Blå hest med Christine Sandtorv!
Publisert: 10-11-2014

Blå hest fikk være med på en flott konsert sammen med Christine Sandtorv på søndag. Det var stas for elevene å få opptre sammen med fullt band. Christine fikk i 2012 spellemannsprisen for beste barneplate «Stjerneteller».  Sangene var fengende og humoristiske. En kjekk opplevelse for både elever og publikum!

picture
 

Bandkonsert i Folkets Hus
Publisert: 04.11.2014

Fullt hus og god fredagstemning då kulturskulen arrangerte bandkonsert i Folkets Hus.

picture
 

Den Blå Hesten på Tau
Publisert: 16.10.2014

Elevene på "Den Blå Hesten" på Tau har laget fargerike maracaser!! Det var en fornøyd gjeng som laget rytmeorkester med selvlaget instrument !

picture
 

 

Med fokus på klassisk!
Publisert: 30.09.2014

 Vi har i veka før haustferien fokusert på klassisk musikk og ca 40 elevar gjennomførte tre fine konsertar i Mølleparken på Tau og Jørpeland kyrkje. Nokre elevar var med for første gong, og her er sitat frå ein av dei (10 år). "Det var akkurat som ein makrellstim av lykke i kroppen!! Dette kunne eg gjort kver dag!! eg komme ikkje te å få sova. Eg klarte det!! :-)  :-)

picture
 

Sjå fleire artiklar >>

 
 
.