topLogoSpacer
 
 
 

Strand kulturskule

Adventskonsert!
Publisert: 01-12-2014

Dette er blitt ein årviss tradisjon første søndag i advent. 85 barn og unge framførte i går dans, song og instrumental musikk for ei fullsett Jørpeland kyrkje.

picture
 

Gitardag i Stavanger
Publisert: 10-11-2014

14 elevar frå Strand hadde ein sosial og lærerik dag då Stavanger Kulturskole inviterte til gitardag laurdag 8. november.  I tillegg til øving i orkester og ensemble gav gitaristen Tomas Krakowski gode råd og tips i masterclass. Tilsaman 40 gitaristar frå Sandnes, Stavanger, Hjelmeland og Strand framførte til slutt Dovregubbens hall og Kalimba for gitarorkester, og flotte solostykke blei framført av 5 av dei eldste gitarelevane.

picture
 Gitarorkester under leiing av Lars Rosvoll

Blå hest med Christine Sandtorv!
Publisert: 10-11-2014

Blå hest fikk være med på en flott konsert sammen med Christine Sandtorv på søndag. Det var stas for elevene å få opptre sammen med fullt band. Christine fikk i 2012 spellemannsprisen for beste barneplate «Stjerneteller».  Sangene var fengende og humoristiske. En kjekk opplevelse for både elever og publikum!

picture
 

Bandkonsert i Folkets Hus
Publisert: 04.11.2014

Fullt hus og god fredagstemning då kulturskulen arrangerte bandkonsert i Folkets Hus.

picture
 

Den Blå Hesten på Tau
Publisert: 16.10.2014

Elevene på "Den Blå Hesten" på Tau har laget fargerike maracaser!! Det var en fornøyd gjeng som laget rytmeorkester med selvlaget instrument !

picture
 

 

Sjå fleire artiklar >>

 
 
.