Meny
Trinn/seksjon Forside
1.trinn
2.trinn
3.trinn
4.trinn
5.trinn
6.trinn
7.trinn
Postveien 65 4307 Sandnes Vis på kart
Telefon: 51338400 og 47503435 Send oss e-post
Redaktør: Inger Aarstad Bauge
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Gå til Its Learning
Trones skole bidro med mange påmeldte elever fra 5. 6. og 7. trinn i årets utgave av Sandneslekene. Elevene fikk utfordre seg mot hverandre i øvelser som: kulestøt, 60m, 600m, høyde, lengde, liten ball og stafett. Det ble en solid medaljefangst i år også, og Trones skole vant både gutte og jentestafetten! Dette var 4. året på rad at jentene våre vant stafetten, og dermed har vi fått pokalen til odel og eie.

Påmelding til 18. Mai i SFO

Påmelding PÅSKE SFO 2018 (frist 16. Mars)

Du finner den under Dokument til høyre her på siden.

Se vedlegg til denne artikkelen hvor en NY DIRIGENT presenterer seg. VELDIG spennende.

 


Skolens ordensreglement vil bli revidert i løpet av våren 2018. Der vil det blir presisert bruk/eventuelt forbud av GPS-klokke.

Fredag 18.mai er fridag for elevene, men vi vil gjøre dere oppmerksom på at SFO er åpent. Dette til orientering.

Det er enda litt tid igjen for å få tatt Foreldreundersøkelsen. En av foreldrene til hver elev, har fått en invitasjon på mail med kode for sitt barn. Vær obs på at de av dere som har flere barn på skolen, må svare for hvert barn, slik at vi får en måling, som er mest mulig korrekt. Trones skole ønsker å bli målt på vårt tilbud, samt arbeide for kontinuerlig forbedring i alle ledd. Fristen for å delta på Foreldreundersøkelsen er 5.januar. Les ellers informasjonsskriv, som kom i ranselposten uke 47.

På forhånd takk.

 


Årets vinnere av reflekskonkurransen hadde 100% oppslutning. Tre flotte klasser oppnådde dette resultatet. Vinnerne ble 1B, 1C og 2A.

Vi gratulerer og oppfordrer alle til å bruke refleks i månedene, som ligger foran oss.


7. trinn har laget stop-motion-filmer i kunst og håndverk. Premieren ble holdt med rød løper, bobler i glass på stett og fotografering av filmteamene.