Meny
Velg seksjon Forside
Telefonveien 1, 4322 Sandnes Ganddal skole Postboks 583 , Ganddal 4302 Sandnes
Telefon: 51974920 Send oss e-post
Redaktør: Gyro Dahle Dragsnes
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Flott deltakelse fra Ganddalselever og foresatte, EM-helg, Sandnes Stadion

Tusen takk til alle elevene våre og foresatte som bidro til at utøverne i EM på Sandnes stadion i helgen opplevde stor støtte og ble heiet frem til ulike seirer!

Hele helgen ble en suksess på grunn av god opp-backing fra dere, flott oppførsel og meget bra innsats!

Sandnes Idrettslag arrangerte Europamesterskap i friidrett 9.-11.august, og vi hadde 46 deltakere fra Ganddal skole med i skoleprosjektet. Før sommeren trakk vi to deltakerland, og hele helgen heiet vi frem Irland og Tyrkia. - og selvfølgelig Norge! Bare blide elever og foresatte, mye god lyd fra tribunen, "Bølgen" for hver runde når våre lokale helter kom forbi, og meget bra publikum-oppførsel alle tre dagene. Været varierte fra sol og varmt, til regn og litt mindre varmt, men vi kledde oss godt, ble litt våte, men klarte oss meget bra til tross for veldig skiftende værforhold.

Tilbakemeldingene fra utøverne fra de ulike landene er bare positiv! De satte stor pris på støtten fra elevene som var med i skoleprosjektet!

Så takk igjen til alle som deltok. Dere utgjorde en stor forskjell for deltakerne og er flotte ambassadører for Ganddal skole.

Ingen sak å være rektor for en sånn en fin gjeng!