Meny
Velg seksjon Forside
Telefonveien 1, 4322 Sandnes Ganddal skole Postboks 583 , Ganddal 4302 Sandnes
Telefon: 51974920 Send oss e-post
Redaktør: Gyro Dahle Dragsnes
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Gratulerer

Vi gratulerer Brage Fjælberg-Borsheim som distriktvinner i Lions sin tegnekonkurranse. Han er nå videre til landsfinalen som en av fem i hele Norge!

Lions arrangerer hvert år tegnekonkurranse for alle elever på 7. trinn. Temaet i år var "Fredsreise". Vi diskuterte temaet og elevene kom med ulike innspill til hva som kunne tegnes. Deretter laget alle en egen skisse over ideen sin. Med utgangspunkt i skissen, tegnet eller malte elevene hver sin store og flotte fredstegning. Arbeidet krevde både kreativitet og tålmodighet. Resultatene henger nå utstilt i gangen utenfor rektors kontor.

Hver klasse kåret en vinner som gikk videre til skolefinalen. En jury bestående av Kjell Huseby fra Lions, inspektør på skolen og lærer i kunst og håndverk valgte da Brage som vinner på Ganddal skole. Tegningen hans ble dermed sendt videre til distriktfinalen og på mandag fikk vi melding om at han også har vunnet denne. Brage er dermed en av fem elever i hele Norge som har kommet til landsfinalen. Vi gratulerer så mye!