Meny
Velg seksjon Forside
Telefonveien 1, 4322 Sandnes Ganddal skole Postboks 583 , Ganddal 4302 Sandnes
Telefon: 51974920 Send oss e-post
Redaktør: Gyro Dahle Dragsnes
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Skolecup i fotball

Endelig var det klart for første runde i skolecupen. Nytt for året var organiseringen. Fire ulike skoler skulle spille mot hverandre og kun det beste laget gikk videre til 2. runde.

Første kamp var et rent lokaloppgjør mellom Ganddal og Sørbø. Ganddal startet best og ledet 2-0. Sørbø kom imidlertid sterkt tilbake og utlignet før pause. 2. omgang ble spennende, men Ganddal var det ledende laget og vant til slutt fortjent 5-3. 

Neste kamp var mot Rosseland. Vi hadde sett dem slå Bryne og visste at de var gode. Taktikken ble lagt litt om og det ble mer fokus på å forsvare seg. Kampen ble jevn og spennende, og guttene jobbet godt sammen. Rosseland vant til slutt 2-1.

Siste kampen var mot Bryne. Innsatsen var på topp og spillerne slapp seg endelig litt mer løst. Kampen ble svært spennende og både klassekamerater og lagledere stod spent på sidelinjen. Ganddal trakk til slutt det lengste strået og vant 3-2.

To av tre mulige seire var dessverre ikke nok til å gå videre til neste runde. Flott innsats av samtlige spillere! Takker også for god støtte av hjemmepublikum!