Meny
Velg seksjon Forside
1. trinn
2. trinn
3. trinn
4. trinn
5. trinn
6. trinn
7. trinn
Telefonveien 1, 4322 Sandnes Ganddal skole Postboks 583 , Ganddal 4302 Sandnes
Telefon: 51974920 Send oss e-post
Redaktør: Gyro Dahle Dragsnes
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Skolestart nytt skoleår.

Skolen starter mandag 17.august. 2.-4.trinn starter kl 08.15 og møter ved sine respektive innganger. 5.-7.trinn møter kl 08.30 ved sine innganger.

Husk matpakke-det blir full skoledag. 2.-4.trinn slutter 13.00 og 5.-7-trinn slutter 14.00. Elever som går på SFO må ha to matpakker.

1.trinn møter ved flaggstanga kl 09.00 og skoledagen slutter 13.00. De med SFO plass starter på SFO rett etter undervisning. 

Vi vil åpne skolen på gult nivå i henhold til smitteveilederen. Det vil være noe begrensninger på tvers av trinn, og vi kan bl.a. ikke samle elevene til fellessamling. Men elevene på de ulike trinnene vil ha en heller normal skoledag.

Ellers vil vi forholde oss til de til en hver tid gjeldende føringer for smittebegrensning, og informere om eventuelle endringer og tiltak her på skolens hjemmeside.Mandag 3. august åpner SFO opp igjen etter sommerferien. Da begynner det nye SFO-året. Også SFO vil åpne på gult nivå, og elevene vil være delt på flere kohorter, slik de var frem til sommerferien.Det blir ekstra spennende å ta imot de nye 1. klassingene som skal begynne i SFO.

Vi ønsker at alle skal ha en trygg oppstart. SFO-leder har avtalt med foresatte hvilken dag de ulike barna skal begynne, og vi har bemannet med hensyn til dette. Vi oppfordrer alle til å begynne den dagen som er avtalt.  

Frem til dette ønsker vi alle god sommer