Meny
Velg seksjon Forside
1. trinn
2. trinn
3. trinn
4. trinn
5. trinn
6. trinn
7. trinn
Telefonveien 1, 4322 Sandnes Ganddal skole Postboks 583 , Ganddal 4302 Sandnes
Telefon: 51974920 Send oss e-post
Redaktør: Gyro Dahle Dragsnes
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Barneskolene i Sandnes, Randaberg, Sola og Stavanger går tilbake til gult smittevern-nivå i uke 3. Fra og med onsdag 20.01 kjører Ganddal skole på gult nivå.

Første halvår har klasse 3A og 3B hatt svømming på tirsdager og 4A og 4B på onsdager. Dette varer ut uke 4, 2021

Fra 1. februar, uke 5, blir det nye klasser som skal på svømming: 4C og 5B på mandager, 3C på tirsdager og 5A og 5C på onsdager.

 


Det har vært en del drøfting fram og tilbake denne helgen angående om det skal være gult eller rødt nivå i barneskolene. Ved skolestart mandag 11.01 var beskjeden at vi er på gult nivå, så denne dagen har vi drevet på gult. Etter kommunens beredskapsmøte mandag morgen er endelig beskjed for denne uka at vi fortsetter på rødt. Dermed drifter vi på rødt nivå fra tirsdag 12.01. 

På rødt nivå er klassene fortsatt kohorter, men vi tilstreber at det ikke er noen kontakt mellom kohorter. Mat og helse på 4. trinn er organisert på tvers av kohorter og må dermed utgå på rødt nivå. Svømming går ut på grunn av mangel på bemanning med livredningskurs. 


Godt nyttår til alle sammen.

Vi starter starter skoleåret med å gå til rødt nivå for smittevern. Vi har i dag jobbet med å oppdatere planen og har lagt et sammendrag av denne som vedlegg her. 


Ganddal skole har samlet inn 31344 kr pr 16.12.2020 - Fantastisk bra!

4. trinn har et prosjekt i kunst og håndverk der de lager flotte chromebook-trekk. Alt i prosjektet er ting de har funnet eller kjøpt brukt (med unntak av en skinnreim og sytråden). Tirsdag morgen fikk undertegnede lov til å komme og se og bli fortalt om prosjektet. 

Hele 82% har svart på foreldreundersøkelsen i år. Sist vi var i nærheten av så høy deltakelse var i 2016 da det var 78%. Tusen takk til alle som har svart!

Det ble en vinnerklasse med 100% deltakelse: 5C. Gratulerer så mye! 


Hurra! Endelig - etter mange ukers øving er dansevideoen klar! (Takk til Haavard C Håve for filming!) Videoen er nå på NRKsuper, så snart er vi verdensberømte i Norge:)

NRKsuper: Ganddal Skole