Meny
Velg FAU
Snart førsteklassing
Klasse 1
Klasse 2
Klasse 3
Klasse 4
Klasse 5
Klasse 6
Klasse 7
Hovedadresse Rektor Berntsensgt.9 4022 STAVANGER Telefon: 51 50 73 00 Send oss e-post
Postadresse Postboks 8069, Forus 4068 Stavanger
Redaktør: Avd.leder Håvard Ødegaard
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Møtereferat fra Lassa FAU styremøte 9.mai 2023

Alle med barn i grunnskolen i Stavanger er invitert til å delta KFU sitt årsmøte. 

Kommunalt Foreldreutvalg(KFU) er en partipolitisk uavhengig, livssynsnøytral, samordnende og koordinerende forening for foreldre ved grunnskolene i Stavanger.

KFU arbeider for å øke forståelsen for, og bedre samarbeidet mellom hjem og skole


Lassa skole har åpen dag/aksjonsdag - Hei Verden på Lassa skole tirsdag 23. mai fra klokken 17:00 til 19:00. 
Denne dagen samles vi alle, både elever, deres familier og hele staben på Lassa skole, for å vise solidaritet og å gjøre en felles innsats for å nå målet om SKOLE FOR ALLE, i Bangladesh. Målet for aksjonsdagen er å vise solidaritet og å samle inn penger til prosjektene i Bangladesh.
Som tidligere år vil det på aksjonsdagen på skolens område være fylt av spennende aktiviteter/salgsboder som alle sirkulerer fritt mellom. Alle klassene har forberedt ulike aktiviteter. Hver aktivitet har sin pris. I løpet av aksjonsdagen har hver klasse fått tildelt en halv time der elevene i klassen, sammen med familiene sine og kontaktlærer, samles i klasserommet. For denne halvtimen har den enkelte klassen laget sitt eget innhold ☺ Klassens aktivitet/salgsbod stenges i dette tidsrommet og åpnes igjen umiddelbart etterpå ☺
Foreldregruppen, FAU, arrangerer kafé, der det selges bakverk, drikke og pølser ☺ Kafeen finner du på nedsiden av skolen (utenfor Mat og Helse rommet)

Vi vil ikke ha penger i omløp denne dagen. I stedet for brukes kuponghefter og vipps.
Det blir salg av kuponghefter flere steder (Vipps for å kjøpe hefte). Kupongheftet koster 100,- og inneholder 10 “bonger” a 10 kr. På hver aktivitet/bod må det enten vippses eller bruke “bonger” fra kupongheftet.LASSA FAU inviterer alle foreldre/foresatte ved Lassa skole til foreldrerådsmøte med tema Nettvett

Tid: 19.April kl 1800-2000
Sted: Mediateket, Lassa skole


Møtereferat fra Lassa FAU styremøte 21.mars 2023

Møtereferat fra Lassa FAU styremøte 17.januar 2023

Møtereferat fra Lassa FAU styremøte 4.oktober 2022

Møtereferat og presentasjon fra Lassa FAU stormøte 12.09.2022

Møtereferat fra Lassa FAU-møte 23.08.2022

Fra 1. august 2017 er det vedtatt et nytt regelverk om skolemiljø. Alle elever har rett til å ha et trygt og godt skolemiljø som fremmer helse, trivsel og læring. Det er elevenes egen opplevelse av hvordan de har det på skolen, som er avgjørende.