Meny
Velg seksjon Forside
Rinnanveien 6 4580 Lyngdal
Telefon: 41 86 89 12 Faks: 38 33 44 11
Redaktør: Anette Gullestad Solsvik
Lenke til søknad om permisjon for elever
Permisjon for elever
Påmelding SFO
Påmelding SFO
Logg inn
Pålogging

I dag møtte 255 spente elever opp på skoleplassen, klare for å ta fatt på et nytt skoleår.

45 av dem hadde sin aller første skoledag og var ekstra forventningsfulle. Vedlagt er bilder fra forrige skoleår fra blant annet aksjonskvelden, hvor vi samlet inn 24 000 kr!, og fra fotballkampen mellom ansatte og 7. klasse siste skoledag.

Vi satser på at vi får mange gode minner i det nye skoleåret og ønsker alle elever, foreldre og ansatte et fint skoleår.

Lykke til!

 


7. trinn har dette skoleåret laget elektriske biler. Siste dag med kunst og håndverk var det billøp 

Mandag var hele 4.trinn på sykkeltur til Rosfjord.


Elevene på 6.trinn fikk leke seg med maling som avslutning på uken

Tirsdag var 1.klasse invitert på besøk til Lotte. Det er en flott gjeng å gå på tur med! På veien kunne elevene finne og plukke ting i naturen. 
Hos Lotte ble det fotballkamp, frukt, lappekaker, gjemsel og mye mer. Elevene fikk gå tur med hundene og leke med kattene. 
En flott dag på en flott plass :) 

Denne uka er 7.trinn på leirskole på Evje. 

I dag hadde vi besøk av Strømmestiftelsen som jobber for «En verden uten fattigdom».

Øystein Venås Terkelsen fra Strømmestiftelsen fortalte om hvor viktig skolegang er for å kunne få seg jobb og unngå fattigdom.  Elevene var flinke til å svare på spørsmål om hva fattigdom er. De svarte blant annet at fattigdom var å ikke ha nok penger, ha lite mat og ha få ting. Elevene var enige om at vi var heldige i Norge. 

Øystein viste filmen «Det er best å være sammen». I filmen blir vi kjent med Sunhil fra Nepal som er alene hele dagen fordi mammaen jobber. Sunhil fikk etterhvert begynne i en barnehage som Strømmestiftelsen driver og han behøvde ikke lenger være alene. Strømmestiftelsen arbeider i mange land for at barn og unge skal få mulighet til skolegang og til å komme ut av fattigdommen.   '

Onsdag 24. April har vi Aksjonskveld på skolen og da skal vi samle inn til Strømmestiftelsens arbeid.


Nok en god dag på Skeisen og i biblioteket.

Fredag 4. januar sa det pang for starten på vårt halvårige superheltprosjekt.

Denne flotte gjengen har ansvar for skoleradioen. Skoleradiogjengen forteller at elevene kan ønske seg sanger og legge ønskene i en postkasse. Så spiller skoleradiogjengen musikken i langfri. Elevene syns det er fint med skoleradio.