Meny
Velg seksjon Forside
Rinnanveien 6 4580 Lyngdal
Telefon: 38 33 44 10 Faks: 38 33 44 11
Redaktør: Anette Gullestad Solsvik
Lenke til søknad om permisjon for elever
Permisjon for elever
Påmelding SFO
Påmelding SFO
Logg inn
Pålogging
5.klasse dro til Rosfjord i sydentemperatur for å kose seg med krabbejakt, sykkeltur og vannkrig.

2. og 3. mai var det bli-kjent-dager for 29 kommende førsteklassinger til høsten.

 Lovpålagt med skolebasert vurdering

Alle skoler er gjennom forskrift til opplæringsloven kapittel 2, § 2-1 pålagt å gjennomføre skolebasert vurdering. Forskriften er også tydelig på at elevene skal involveres i denne vurderingen. Listerkommunene Farsund, Flekkefjord, Kvinesdal, Lyngdal og Sirdal har valgt å benytte verktøyet Ekstern skolevurdering (ESV) for å innfri dette kravet. Videre knyttes også arbeidet opp mot opplæringslovens kapittel 13, § 13-10 om et forsvarlig system for å følge opp resultatene fra vurderingen.


Onsdag 11. april hadde vi besøk av Ada Sofie Austegard fra Stine Sofies Stiftelse i forbindelse med at vi på Aksjonskvelden skal samle inn penger til dem. Ada Sofie Austegard har jobbet utrettelig i 18 år for å forebygge overgrep og vold mot barn og for å hjelpe barn som har blitt utsatt for dette.

Vi har det siste året jobbet med å få til en ballbinge på Å barneskole. Sist uke ble forskalingen til ballbingen satt opp.

På lørdag 13. ble den revet av foreldre som var på dugnad. Nå venter vi bare på at selve ballbingen settes opp. Det vil ta 1-2 uker fra de begynner til den er ferdig. Vi håper at dette blir før sommeren, men i verste fall må vi vente til september .


I år ble det en annerledes påskelunsjen. Elevene fikk i oppgave å ta med seg en kreativ lunsj. 

6.klasse hadde påskesamling for resten av skolen.

MOT- representantene Marie Halvorsen og Emma Birkeland-Olsen, som går i 9.trinn på Lyngdal Ungdomsskole, har vært på Å

5.trinn har vært på Norberg fort for å høre om vår lokale kunstner og billedhugger Mathias Skeibrok. 

1. klasse har besøk fra den kulturelle skolesekken. Hva skjuler seg i Amerikatrunken mon tro? Kong Haakon og Dronning Maud kom også på besøk.