Meny
Velg seksjon Forside
Hovedadresse Sandven 1 3656 Atrå Telefon: 41 70 04 13 Send oss e-post
SFO Sandven 1 3656 Atrå Telefon: 469 50 396 - 469 41 279
Redaktør: Kjersti Folkvang Volland
Transponder meldingsbok
Transponder meldingsbok
Rjukantur!

Vi er heldige! I dag, mandag 3. mai, dro hele 6. trinn på «bytur» til Rjukan! Rusletur langs Måna, omvisning på Rjukan bibliotek og kinobesøk stod på programmet.
Etter en kort gjennomgang av dagen og ukeplanen på klasserommet, tok vi 10-bussen til Kirkesvingen. Derfra gikk turen langs Månastien, før vi endte opp på Rjukan bibliotek. Der var superbibliotekaren Sanja! Hun pekte og forklarte om hvordan du kan finne frem blant alle de 80 000 bøkene. Per Espeland tok oss med ned i Bibliotekskjelleren, hvor vi fikk se lokalsamlingen og ikke minst: Det Røde Bibliotek! Der luktet det … gamle bøker! Mange elever lånte med seg en eller to bøker hjem fra barne- og ungdomsavdelingen, så det kan bli mye lesing fremover. Ekte bøker går nok ikke av moten med det første!
Etter en god lunsj på Torget, vendte vi nesa mot kinoen. Der ventet Robert med filmen «Flukten over grensen». Den anbefales på det varmeste hvis du ikke har sett den! Fire barn gjennomgår farer og viser omsorg av beste type for hverandre, gjennom en lang flukt fra Oslo til Sverige i 1942. En fin dag med blide elever!
Main Image

Bilde 1 av 13