Meny
Avdelinger og klasser 1.-4.trinn
Hovedadresse Sandven 1 3656 Atrå Telefon: 35 08 27 40 Send oss e-post
SFO Sandven 1 3656 Atrå Telefon: 469 50 396 - 469 41 279
Redaktør: Kjersti Folkvang Volland
Transponder meldingsbok
Transponder meldingsbok
Mandag 13.01.20 hadde vi en litt annerledes skrivetime på skolen. Linn hadde tatt med noen nye, spennende leker som elevene skulle få låne. Elevene skulle skrive om de ulike lekene i norskboka si. Teksten kunne være en beskrivelse av hvordan leken så ut, eller de kunne lage en fortelling. Det ble mange fine tekster, hvor elevene lyttet ut lydene og skrev ned ord i norskboka si. På slutten av timen måtte vi selvfølgelig teste ut disse lekene også. Alle gjorde en kjempeinnsats denne timen! 

4.trinn har jobbet med bærekraftig kreativitet:) Med andre ord gjenbruk! Resultatet ble vist i utstillingen: "The dark mirrors" før jul. Meget fornøyde elever med hvert sitt egen-designet speil:) 

Da har vi startet på et nytt 10-år, 2020 er i gang!

Torsdag 2.januar er det planleggingsdag og skolen er stengt.

Elevene har sin første skoledag i 2020 fredag 3.januar


4.trinn har tidligere i høst jobbet med fargelære og akvarell som teknikk. De har skapt sine egne monstere og brukt begreper som fargekontrast og fargeharmoni som virkemidler når de jobbet med akvarellene. Ble utrolig flotte monstere, som prydet utstillingsveggen utenfor 4.trinn i flere uker til glede for alle forbipasserende:)