Meny
Avdelinger og klasser 1.-4.trinn
Hovedadresse Sandven 1 3656 Atrå Telefon: 35 08 27 40 Send oss e-post
SFO Sandven 1 3656 Atrå Telefon: 469 50 396 - 469 41 279
Redaktør: Kjersti Folkvang Volland
Transponder meldingsbok
Transponder meldingsbok

 Tinn IL og Atrå barne- og ungdomsskole har inngått et samarbeid om å fremme fysisk aktivitet hos barn.

Snart kommer den kalde, fine tida og fra 05.november blir det mulig å låne skiutstyr for en kort eller lengre periode. Vi har et bredt utvalg av nye ski, staver og sko til barn i alderen  6-16 år. Spørsmål, eller avtale om lån av utstyr, rettes til

Tinn Idrettslag v/ Kjetil Øigarden, tlf. 90598477, e- post: ko@atilaa-as.no eller Atrå barne- og ungdomsskole ved kontaktperson Marianne Aas, tlf.nr. 35082740, e-post: marianne.aas@tinn.kommune.no

Utlevering av utstyr blir etter avtale gjort på ettermiddager i regi av Tinn IL.Vi håper at det flotte utstyret blir tatt i bruk og at så mange som mulig tar kontakt!

Fra 01.04.19 vil utlånsordningen også gjelde sykler og hjelmer.                                 


Vi startet eventyruka med en felles kick off i allrommet. Her fikk elevene et par innslag av noen eventyr. Videre har vi lest, tegna, lagd skuespill og utstilling. Vi avslutta eventyruka med en framvisning for hverandre. 

I dag har 1 - 4. trinn hatt besøk av eventyrfortelleren Randi. Elevene har fått være med inn i en verden hvor nåtid og historien om verdensarven blir formidlet på en slik måte at alle elevene var engasjerte i eventyret. De ble også  inviterte til å delta i sang og fortellingen. 

I skolens time fikk 1. og 2. trinn besøk av politimennene Anders og Jo. Barna satt som tente lys og stilte mange gode spørsmål.