Meny
Velg seksjon Biblioteket
Snart 1. trinn
1. trinn
2. trinn
3. trinn
4. trinn
5. trinn
6. trinn
7. trinn
Besøksadresse Hjalmar Johansensgt. 32 4019 Stavanger Telefon: 51 91 31 90 Send oss e-post
Postadresse Auglend skole postmottak, Postboks 8069 Forus 4068 Stavanger
Redaktør: Hege Wilhelmsen Kaada
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Biblioteket
Bibliotekar

Hei

Skolebiblioteket skal bidra til å realisere skolens faglige og pedagogiske mål i Kunnskapsløftet ved å utvikle elevenes ferdigheter til å uttrykke seg muntlig, lese, skrive, regne, bruke digitale verktøy og tilrettelegge for tverrfaglig arbeid. Det digitale biblioteket vårt, finner du under nyttige lenker på høyresiden.

Hilsen Anne Cecilie

Nå er vi i en start på en vesentlig endring på hvordan vi håndterer covid-19 på skolene. F.o.m onsdag 19.01.22 har beredskapsledelsen i Stavanger kommune bestemt at skolene skal over på grønt nivå. Hurtigtesting anses som et svært godt smitteverntiltak og skolen får retningslinjer for hvordan det skal gjennomføres.

Trykk på "les mer" og du får oversikt over hvordan vi jobber med hurtigtesting samt noen avklaringer på karanteneplikt ved smitte.I forbindelse med verdens bokdag 23 april hadde vi bl.a. en spennende utstilling på biblioteket. Målet med verdens bokdag er å skape engasjement, bokglede og leselyst. 

Vi gratulerer Bjorvand og Aisatos med Sørlandets litteraturpris for Astrid Lindgren-biografien. En nydelig bok som kan lånes her på skolebiblioteket.

Du kan lese mer om prisen her