Meny
Velg seksjon Biblioteket
Snart 1. trinn
1. trinn
2. trinn
3. trinn
4. trinn
5. trinn
6. trinn
7. trinn
Besøksadresse Hjalmar Johansensgt. 32 4019 Stavanger Telefon: 51 91 31 90 Send oss e-post
Postadresse Auglend skole postmottak, Postboks 8069 Forus 4068 Stavanger
Redaktør: Hege Wilhelmsen Kaada
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Biblioteket
Bibliotekar

Hei

Skolebiblioteket skal bidra til å realisere skolens faglige og pedagogiske mål i Kunnskapsløftet ved å utvikle elevenes ferdigheter til å uttrykke seg muntlig, lese, skrive, regne, bruke digitale verktøy og tilrettelegge for tverrfaglig arbeid. Det digitale biblioteket vårt, finner du under nyttige lenker på høyresiden.

Hilsen Anne Cecilie

Sommerles er en nasjonal, digital lesekampanje i regi av bibliotekene, der målet er at flest mulig barn i 1.-7. trinn skal lese mest mulig i løpet av sommerferien! Sommerles bruker elementer fra digitale spill for å motivere til lesing. I 2021 deltok over 164 000 leseglade barn, men vi ønsker enda flere barn velkommen! Kampanjen starter 1. juni hvert år, og avsluttes den 31. august.


I forbindelse med verdens bokdag 23 april hadde vi bl.a. en spennende utstilling på biblioteket. Målet med verdens bokdag er å skape engasjement, bokglede og leselyst. 

Vi gratulerer Bjorvand og Aisatos med Sørlandets litteraturpris for Astrid Lindgren-biografien. En nydelig bok som kan lånes her på skolebiblioteket.

Du kan lese mer om prisen her