Meny
Velg seksjon Forside
Hovedadresse Hjalmar Johansensgt. 32 4019 Stavanger Telefon: 51 91 31 90 Send oss e-post
Auglend skole postmottak Postboks 8069 Forus 4068 Stavanger
Redaktør: Rektor Hege Wilhelmsen Kaada
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Innlogging for ansatte
Hjemmeside
IST for lærere

Velkommen til Auglend skole!

Her kan du enkelt finne informasjon som er nyttig for deg som foresatt og lese nyheter om hva som rører seg på skolen vår. Her finner du også lenker til viktige nettsider. I menyen til høyre finner du informasjon om trinnene. All annen informasjon finner du i venstremenyen.

Skolens administrasjon, lærere og SFO legger ut viktig informasjon til dere foresatte. Mye av det som tidligere var "ranselpost", legges nå ut på hjemmesiden. Husk derfor å abonnere på nyheter ved å trykke "Abonnér på nyheter" i høyremenyen.

Det nærmer seg Halloween, og vi har fått inn ønsker om bruk av skolen til fest.

Auglend skole låner ikke ut skolens lokaler til private arrangementer i regi av foreldrene inntil videre. Dette gjør vi fordi vi ønsker å ha best mulig kontroll over hvordan skolens lokaler blir brukt om det skulle oppstå Covid-19 smitte ved skolen. Vi oppfordrer dere til å lese Helse Norge sine retningslinjer om hvordan de oppfordrer oss til å gjennomføre ulike arrangementer. Stavanger kommune låner ut skolens gymsal og svømmehall. Lånetakere (idrettslag) har en egen avtale med Stavanger kommune angående renhold og at gjeldende smittevernregler blir ivaretatt.


Stavanger kommune har nå lansert spørsmål- og svartjenesten foreldrespør.no.

I foreldrerollen kan det for de fleste oppstå situasjoner man er usikre på hvordan man skal håndtere. I en digital hverdag der det vrimler av mer eller mindre kvalitetsikret hjelpe- og støttetilbud kan det være nyttig med flere profesjonelle offentlige løsninger. Du kan lese mer om bakgrunnen for den nye tjenesten på Stavanger kommune sine sider. 

 


Vi åpner spesialrom igjen

 På Auglend skole følger vi smittesituasjonen i Stavanger nøye og vi gjør nødvendige tilpasninger på gult nivå. Nå er vi i en situasjon hvor vi opplever at smitten i byen vår er under kontroll, og vi har ikke elever i karantene. På bakgrunn av dette er vi glade for å kunne åpne spesialrommene våre igjen. Kontaktlærer vil gi dere informasjon om når oppstart spesialrom er for deres klasse. Vi tar i bruk mat og helserommet, kunst og håndverksrommene og svømmehallen. Musikkrommet åpner igjen og biblioteket er nå åpnet for 5. - 10. trinn. Når det gjelder kroppsøving oppfordrer vi fortsatt til utegym på grunn av garderobesituasjon, men gymsal kan benyttes dersom renhold og avstand ivaretas. Spesialrom og garderober har fortsatt samme renholdsrutiner før og etter bruk.


Årets TV-aksjon blir annerledes. Det blir ingen bøssebærere gående rundt i nabolaget i år. Samtidig er det lett å merke at elevene ikke mangler engasjement for årets tema om å bekjempe plast i havet. 

Elevene er gode på å reflektere rundt hvordan de kan bidra. Flere av elevene har brukt friminuttene sine til å fjerne plastsøppel fra skolegården. Vi har organisert rydding i nærområdet, og elever diskuteres hvordan valg vi gjør i vår egen hverdag påvirker miljøet rundt oss.  

Skal dere gi et bidrag til årets TV-aksjon?
Gir dere bidraget via Auglend skole sin SPLEIS-side så kan elevene få et innblikk i hvor mye vi til sammen får gitt til årets aksjon.

https://www.spleis.no/project/126494


Skolen vår er i ferd med å bytte telefonsystem og i den forbindelse har vi nye telefonnummer. 

Nytt hovednummer til skolen er 51913190. 

Se oversikt over nye nummer:


Regjeringen har laget en egen nettside med informasjon til foreldre om barn og koronavirus. På nettsiden finner du "alt" du trenger å vite som forelder til elever i ungdomsskolen.