Meny
Velg seksjon Forside
Snart 1. trinn
1. trinn
2. trinn
3. trinn
4. trinn
5. trinn
6. trinn
7. trinn
Besøksadresse Hjalmar Johansensgt. 32 4019 Stavanger Telefon: 51 91 31 90 Send oss e-post
Postadresse Auglend skole postmottak, Postboks 8069 Forus 4068 Stavanger
Redaktør: Hege Wilhelmsen Kaada
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Tegnspråk
erher.no
Tegnordboka
Innlogging for ansatte
Hjemmeside
IST for lærere

Velkommen til Auglend skole!

Her finner du informasjon som er nyttig for deg som er, eller som skal bli, foresatt ved skole vår. Vi ber alle foresatte om å trykke "Abonnér på nyheter" i sidemenyen. 

I menyen til høyre finner du informasjon fra alle trinn, ulike utvalg, bibliotek og SFO. I menyen til venstre kan du lese mer om skolen vår, inkludert skolens avdeling for hørselshemmede.

Nå er vi i en start på en vesentlig endring på hvordan vi håndterer covid-19 på skolene. F.o.m onsdag 19.01.22 har beredskapsledelsen i Stavanger kommune bestemt at skolene skal over på grønt nivå. Hurtigtesting anses som et svært godt smitteverntiltak og skolen får retningslinjer for hvordan det skal gjennomføres.

Trykk på "les mer" og du får oversikt over hvordan vi jobber med hurtigtesting samt noen avklaringer på karanteneplikt ved smitte.I denne artikkelen vil vi samle informasjon om hvilke trinn som har hatt tilfeller av koronasmitte etter nyttår. Foresatte i klassene det gjelder får SMS fra skolen når vi får melding om smittetilfeller der smittet elev har vært på skolen i de siste 48 timer. Elever i aktuell klasse regnes som nærkontakt hvis de var på skolen den dagen smittet elev sist var på skolen. Se vedlegget på høyre side av artikkelen, diverse dokumenter: nærkontakt. 

Vi minner om at det viktigste smitteverntiltaket vi har er at syke personer holder seg hjemme. Elever og ansatte med nyoppståtte luftveissymptomer og/eller sykdomsfølelse skal ikke møte i skole eller SFO, selv om symptomene er milde. Dette gjelder også vaksinerte. (Symptomer kan være feber, hoste, tungpusthet, hodepine, slapphet, nedsatt lukte- og smaksans, sår hals og muskelverk).

Nye smittetillfeller ønsker vi at dere melder til skolen ved avdelingslederen på barnet ditt sitt trinn:


Barnehager og grunnskoler i Stavanger går over til grønt nivå i trafikklysmodellen fra i morgen, onsdag 19.januar.

Jevnlig testing av barn, elever og ansatte i områder med mye smitte er effektivt for å redusere smitte, og er like effektivt som at kontakter i barnehager og skoler settes i karantene. Jevnlig testing skal bidra til at barn og unge får være mest mulig i barnehagen og på skolen. Erfaringene så langt i pandemien viser at barnehager og skoler er trygge steder å være, også når smittetallene er høye. 


Da er vi godt i gang med årets refleksaksjon, aksjonen varer til 11.februar.

I samarbeid med skolen ønsker FAU å sette fokus på trafikksikkerheten til elevene. Derfor gjennomfører vi en refleksaksjon. Målet med aksjonen er at alle elevene skal synes godt i trafikken. 


Auglend skole tilbyr leksehjelp til alle elever på 5.trinn i perioden:

24. januar - 6.juni 2022. Påmeldingsfrist søndag 16.januar 2022.

Les mer for retningslinjer for leksehjelp og påmelding

 


Det er ønskelig for skolen å ha oversikt over hvilke avtaler foreldre som ikke bor sammen har. Vi ber de det gjelder om å fylle ut skjemaet "Foreldre som ikke bor sammen -opplysninger om foreldreansvar, bosted og samvær" 

Se mer for lenke til skjemaet.