Meny
Velg seksjon Forside
Snart 1. trinn
1. trinn
2. trinn
3. trinn
4. trinn
5. trinn
6. trinn
7. trinn
Besøksadresse Hjalmar Johansensgt. 32 4019 Stavanger Telefon: 51 91 31 90 Send oss e-post
Postadresse Auglend skole postmottak, Postboks 8069 Forus 4068 Stavanger
Redaktør: Hege Wilhelmsen
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Innlogging for ansatte
Hjemmeside
IST for lærere

Velkommen til Auglend skole!

Her finner du informasjon som er nyttig for deg som er, eller som skal bli, foresatt ved skole vår. Vi ber alle foresatte om å trykke "Abonnér på nyheter" i sidemenyen. 

I menyen til høyre finner du informasjon fra alle trinn, ulike utvalg, bibliotek og SFO. I menyen til venstre kan du lese mer om skolen vår, inkludert skolens avdeling for hørselshemmede.

Endelig er det tid for Vinterlys igjen!
Lørdag 21. januar kl. 18–21 blir området rundt Kvaleberg skole rigget med stemningsfull belysning, og skolegården fylles med matboder, bålpanner, lys, utekino og kjekke aktiviteter.

Les mer her

Foto: Line Owren


LYST TIL Å PRØVE NOE NYTT?
Hver uke setter Folkehallene opp aktiviteter for deg som har lyst til å prøve noe nytt, og treffe folk på din egen alder. Rookie, heter det.

Rookie er for deg som går i 5.–10. klasse. Og det er gratis! Både aktiviteten og lån av det utstyret du trenger for å kunne være med. Det passer fint å komme alene – på Rookie treffer du garantert andre nybegynnere.

De fleste aktivitetene har ingen påmelding, det er bare å møte opp. Sjekk i kalenderen hva som skjer de neste ukene, og finn noe du har lyst til å prøve. Legg merke til at kalenderen inneholder aktiviteter i alle Folkehallene, ikke bare i Sørmarka. 

I uke 3 står både buldring og skøyting på programmet i Sørmarka. 


Stavanger kommune har kommunelisens på lese- og skrivestøtten Intowords Cloud.
Dette er et godt verktøy for alle elever, men er gjerne spesielt viktig for de som har utfordringer knyttet til lesing og skriving.


Formålet med webinaret er å bli kjent med IntoWords, se hvilke funksjoner som ligger i verktøylinja og hvordan elevene kan bruke disse til å få støtte når de skal lese og skrive. Vi vil også se på skriverammene og IntoWords-treneren som ligger integrert i verktøyet.

Webinar for foresatte, IntoWords onsdag 8. mars, kl. 17.30-18.30 

Påmelding:

https://attendee.gotowebinar.com/register/1251855989293309272


Oppdatering av Auglends "Gis bort"-butikk er nå gjennomført.

2. januar tok alle skolene i Stavanger i bruk Vigilo som administrativt system for elever, timeplan, fravær og karakterer. Oppvekst- og administrasjonssystemet (OAS) skal etter hvert brukes for skoler, barnehager og SFO, og erstatter IST.

Systemet brukes også i forbindelse med gjennomføring av nasjonale prøver, eksamen og rapportering til ulike nasjonale registre, som for eksempel vitnemål for opptak til videregående opplæring. 

 

 

-Vi har fått et moderne og intuitivt system for å administrere elever og skolehverdagen. Vi gleder oss til å kunne ta i bruk flere deler av Vigilo. Særlig ser vi fram til å få kommunikasjonsmodulen på plass, sier skolesjef Jørn Pedersen.
Innføringen av Vigilo som administrativt system for SFO og barnehager er foreløpig utsatt til 1. februar 2023. Dette er gjort for å sikre at verktøyet fungerer godt før det tas i bruk av de ansatte.

Les mer om Vigilo her

Tilgang til foreldre blir gitt når kommunikasjonsmodulen skrus på. Her skal vi i første omgang pilotere løsningen på utvalgte skoler og barnehager før løsningen blir tilgjengelig for alle. Pilotering vil skje i løpet av våren og hele løsningen vil være aktiv fra skolestart 23/24.


Vi ønsker alle våre nydelige elever, ansatte og samarbeidspartnere en riktig god og rolig jul og et godt nytt år.
Skolen starer igjen tirsdag 3. januar til vanlig tid.