Meny
Velg seksjon Forside
Snart 1. trinn
1. trinn
2. trinn
3. trinn
4. trinn
5. trinn
6. trinn
7. trinn
Besøksadresse Hjalmar Johansensgt. 32 4019 Stavanger Telefon: 51 91 31 90 Send oss e-post
Postadresse Auglend skole postmottak, Postboks 8069 Forus 4068 Stavanger
Redaktør: Hege Wilhelmsen Kaada
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Tegnspråk
erher.no
Tegnordboka
Innlogging for ansatte
Hjemmeside
IST for lærere

Velkommen til Auglend skole!

Her finner du informasjon som er nyttig for deg som er, eller som skal bli, foresatt ved skole vår. Vi ber alle foresatte om å trykke "Abonnér på nyheter" i sidemenyen. 

I menyen til høyre finner du informasjon fra alle trinn, ulike utvalg, bibliotek og SFO. I menyen til venstre kan du lese mer om skolen vår, inkludert skolens tegnspråkavdeling.

Stavanger kommune starter opp med vaksinering av 12 til 15-åringene i uke 38. I denne saken finner du blant annet informasjonsskriv med praktiske detaljer rundt vaksineringen.

Vi ønsker velkommen til foreldremøte. 

Denne gangen blir møtene gjennomført klassevis. Vi har også forskjeller i oppmøtetidspunkt slik at vi unngå trengsel i gangene. 

Vi vil minne om å holde 1 meters avstand, og ber i år om at det kun kommer en foresatt per elev. 

Under "Les mer" følger oversikt over oppmøtetidspunkt. 


Fra onsdag 8.september, og de neste to ukene, blir det utført asfalteringsarbeid i Hjalmar Johansens gate. 

Vi oppfordrer til at elevene går selv til skolen. Hvis elever skal bli kjørt i denne perioden anbefales det at elevene blir satt av ved Haugåsstubben 9. 

Informasjonsbehovet om den økte smittesituasjonen – spesielt blant barn og unge – er stort. FHI har samlet opp mange av de vanligste spørsmålene, og i denne artikkelen kan du lese svarene. 

Stavangerskolen gir alle elever tilgang til verktøyet AppWriter.

Hovedfunksjonene er å kunne tilby opplesing av tekst, og å gi skrivestøtte i form av ordforslag og korrektur. AppWriter erstatter IntoWords som vi har hatt frem til nå.  
Programmet gir støtte på ulike språk, har kontekstbaserte ordforslag, opplesing av tekst, optisk tegngjenkjenning (OCR) og tale til tekst. 

AppWriter er tenkt som et verktøy til bruk for alle elever, men er særlig aktuelt for elever med lese- og skrivevansker. 

Du kan lese mer om programmet på siden IKT i stavangerskolen
Leverandøren Wizkids tilbyr også gratis nettkurs for foresatte. Neste kurs er 7.oktober. Se deres nettsider for påmelding. 

 


Fordi vaksinedekningen er økende og de med høyest risiko for å få alvorlig forløp er beskyttet, er det innført noen lettelser i karanteneordningen.
Smittekarantene kan i mange tilfeller erstattes av testing.