Meny
Velg seksjon 3. trinn a
Snart 1. trinn
1. trinn
2. trinn
3. trinn
4. trinn
5. trinn
6. trinn
7. trinn
2 G
4. - 7. G
8. - 10. G
Hovedadresse Hjalmar Johansensgt. 32 4019 Stavanger Telefon: 51 91 31 90 Send oss e-post
Auglend skole postmottak Postboks 8069 Forus 4068 Stavanger
Redaktør: Rune Stangeland
Øve på gangetabellen
Øve på ganging
Engelsk
Stairs

Velkommen til 3. trinn!

Her finner du informasjon om hva som rører seg på 3. trinn.

Ukeplaner, timeplaner og nyttige lenker i fagene norsk, matte og engelsk.

Ta gjerne kontakt med oss hvis du lurer på noe. Epost adressene våre finner du i høyremenyen.

Hilsen alle oss på 3. trinn

Da nærmer det seg jul for store og små. Siste dag på skolen er tirsdag 22.12. Ønsker foreldre og elever en fin og avslappende tid. 


Vi sees på nyåret!


Foreldreundersøkelsen er en nettbasert brukerundersøkelse hvor foreldre kan svare på spørsmål om hvordan de oppfatter barnets læringsmiljø i skolen.

Det er frivillig å svare på undersøkelsen. For at skolen skal kunne bruke svarene fra undersøkelsen på en god måte, er det viktig at så mange som mulig tar seg tid til å svare.

Det er kun en foresatt som skal svare for hver elev. Vi har sendt ut invitasjon til den foresatte som viser først i vårt datasystem. 

Undersøkelsen gjennomføres på alle skolen i Stavanger kommune og er organisert av Utdanningsdirektoratet


Vi åpner spesialrom igjen

 På Auglend skole følger vi smittesituasjonen i Stavanger nøye og vi gjør nødvendige tilpasninger på gult nivå. Nå er vi i en situasjon hvor vi opplever at smitten i byen vår er under kontroll, og vi har ikke elever i karantene. På bakgrunn av dette er vi glade for å kunne åpne spesialrommene våre igjen. Kontaktlærer vil gi dere informasjon om når oppstart spesialrom er for deres klasse. Vi tar i bruk mat og helserommet, kunst og håndverksrommene og svømmehallen. Musikkrommet åpner igjen og biblioteket er nå åpnet for 5. - 10. trinn. Når det gjelder kroppsøving oppfordrer vi fortsatt til utegym på grunn av garderobesituasjon, men gymsal kan benyttes dersom renhold og avstand ivaretas. Spesialrom og garderober har fortsatt samme renholdsrutiner før og etter bruk.


De samme reglene for bruk av mobiltelefoner, gjelder også for bruk av smartklokker.

Smartklokker eller mobilklokker er ikke tillatt innenfor skolens område i skoletiden. Skolen anbefaler at smartklokker ikke tas med til skolen. Må de tas med, skal de ligge avskrudd i ranselen i skoletiden. Du kan lese mer om Auglends trivselsregler her.


Vi ønsker alle store tredjeklassinger velkommen til et nytt skoleår!

Elevene følger tilnærmet normal skoledag. De starter 8.30, og er ferdige med undervisningen 13.45.