Meny
Velg seksjon 4. trinn a
Snart 1. trinn
1. trinn
2. trinn
3. trinn
4. trinn
5. trinn
6. trinn
7. trinn
Besøksadresse Hjalmar Johansensgt. 32 4019 Stavanger Telefon: 51 91 31 90 Send oss e-post
Postadresse Auglend skole postmottak, Postboks 8069 Forus 4068 Stavanger
Redaktør: Hege Wilhelmsen Kaada
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma

Hei og velkommen til 4. trinn!

Skjer det noe spennende på trinnet, finner du  informasjon og bilder her. Det ligger nyttige lenker tilknyttet skolearbeid. De kan hjelpe slik at lekser blir gjort i en fei.

På sidens høyre faner, ligger uke- og timeplaner. I tillegg finner du våre e-postadresser der. Ta gjerne kontakt om du lurer på noe mer.

Hilsen alle oss på 4. trinn


Hele trinnet tok seg en tur til Godalen badeplass i dag. Det ble en flott dag med mye moro. De mest vågale kastet seg også uti det 11 grader kalde vannet. Akkurat i tide før sommeren setter inn..

Sommerles er en nasjonal, digital lesekampanje i regi av bibliotekene, der målet er at flest mulig barn i 1.-7. trinn skal lese mest mulig i løpet av sommerferien! Sommerles bruker elementer fra digitale spill for å motivere til lesing. I 2021 deltok over 164 000 leseglade barn, men vi ønsker enda flere barn velkommen! Kampanjen starter 1. juni hvert år, og avsluttes den 31. august.


I dag gikk den spreke gjengen i 4A fra skolen til oljemuseet og tilbake. En perfekt septemberdag med sol og varme. Elevene fikk lært litt om olja og dens opprinnelse, sett på plattformer, og opplevd hvordan det er å sitte i en gammel redningsmodul. 

Da kan vi snart ønske velkommen til foreldremøte igjen. For 4. trinn blir dette på torsdag, 16.09. Klassene har noe ulike tidspunkt.

Vi ønsker elevene velkommen til 4. klasse! Håper alle har hatt en flott sommer og er klar for et nytt skoleår. Vi gleder oss til å treffe de igjen.

Trykk på "Les mer" for kort informasjon om oppstart, timeplan og svømming.