Meny
Velg seksjon Trinn 3
Trinn 1
Trinn 2
Trinn 3
Trinn 4
Trinn 5
Trinn 6
Trinn 7
Besøksadresse Abraham Berges gate 18 4580 Lyngdal Telefon: 915 77 413 Send oss e-post
Postadresse Postboks 353 4577 Lyngdal
Redaktør: Cecilie Førsund
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Fra om med denne uken er vi tilbake i 3a og 3b. Vi skal være i våre egne klasserom, men kommer nok til å være mer ute i løpet av uka.   Fra mandag skal 3. klassingene settes av ved Røde Kors-huset hvis de blir kjørt.   Hvis de sykler skal syklene settes i sykkelstativet ved apekatthaugen.  Kom på skolen så nært 08.45. som mulig.   Oppholdssted før skolen er apekatthaugen.  Oppstilling ute blir langs blomsterbedet ved klatrestativet.   Sjekk hjemmesiden til berge barneskole for mer informasjon, spesielt det som handler om buss for skysselevene.

Hei. Mandag 27. april starter skolen opp igjen med undervisning. Det blir fint å se elevene igjen. Vi prøver å få en så normal hverdag som mulig. Noen hensyn må likevel tas. Vi har delt trinnet i mindre grupper. Disse gruppene er kontaktlærergruppene. Dvs. Grønn gruppe skal ha Elin som lærer hele tiden, i alle fag. Anne Marie har rød gruppe og Vibeke gul gruppe. Vi har også gjort endringer i forhold til klasserom. Elevene skal være i nybygget (det grå ved siden av sløyden). 3.klasse elevene skal møte opp utenfor sløyden på morgenen og stiller opp gruppevis. Lærer kommer og henter sin gruppe og tar dem med inn i garderobe. Vi oppfordrer alle til å komme på skolen kl. 08.45 så langt dette lar seg gjøre. Skulle noen elever komme før dette, er det kun grusen utenfor sløyden og fotballbanen nærmest sløyden de har lov å oppholde seg. Andre områder tilhører andre trinn.

Det er ikke lov for foreldre å følge barna inn i skolegården. 


Arbeidsprogram for uke 17 er lagt ut under dokumenter.

Vi ønsker dere alle ei god helg og lykke til  med siste uke med hjemmeundervisning! 


Vi trenger en oversikt over elever som er i risikogruppen. Hvis ditt barn er i risikogruppen for Corona, må du ringe eller sende melding til kontaktlærer snarest. 

 Det er nå lagt ut nytt arbeidsprogram for uke 16. 

Håper alle har hatt en god "annerledes" påske!

Vi er glade for at vi snart kan komme tilbake til skolen igjen. Mer info kommer når vi vet mer.


Beklager at det var feil adresse som stod på arbeidsprogrammet. Riktig adresse er nå skrevet inn. 

Noen har også lurt på om det er riktig at elevene skal jobbe med 4.trinn på Multi nettoppgaver. Det er det. Elevene jobber med klokka. (Oppgavene som ligger ute på 3.trinn er låst når elevene skal jobbe med i-pad, derfor 4.trinn). 

Håper dere får en fin uke!