Meny
Velg seksjon Trinn 4
Trinn 1
Trinn 2
Trinn 3
Trinn 4
Trinn 5
Trinn 6
Trinn 7
Besøksadresse Abraham Berges gate 18 4580 Lyngdal Telefon: 915 77 413 Send oss e-post
Postadresse Postboks 353 4577 Lyngdal
Redaktør: Cecilie Førsund
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
4. trinn, gul gruppe, hadde lært om Kongeveien/Postveien, som i dag er en merket turvei fra Bergsaker til Lenesfjorden på nesten 9,5 km, og da måtte vi jo ut å gå.Og når det nærmer seg 17. mai så måtte kunnskapene om Norges nasjonaldag testes ut i form av en natursti på veien ned Granåsen tilbake til skolen igjen. 

Den nasjonale strandryddeuka i uke 18 ble utsatt til høsten, men 4. trinn tok like godt en halv dag og plukket søppel på både strender og i sentrum.

I disse tider har det aldri vært viktigere å ha troa på at alt skal bli bra igjen og at vi skal tilbake til alt det vi er vant til å gjøre. 


Da er vi endelig i gang etter mange uker med hjemmeskole. Sikkert på at store og små er spente - og det er jammen vi ansatte også! Vi har i hvertfall gjort alt vi kan for å legge til rette slik at alle skal få en fin start og ikke minst en trygg skolehverdag i tiden fremover.

Da er vi klar for siste uke med hjemmeskole. Viktig å opprettholde den gode arbeidsinnsatsen slik at den enkelte møter mandag 27.4. og er noenlunde på samme sted i de ulike fagene. I skrivende stund så vet vi ansatte nesten like lite som dere hvordan organiseringa blir når vi starter. Det vi vet er at elevene blir satt i faste grupper med en voksen som følger gruppa si.                             

Ekstra viktig å følge godt med på skolens hjemmeside der det meste av infoen vil bli lagt ut. Vi skal bruke hele denne uka til å legge til rette for en god start. Viktig at dere tar kontakt hvis dere lurer på noe.

Vi forsetter med vårbingoene med mange forskjellige aktiviteter. Blir spennende å høre hva dere har fått til.


Hvis noen av dere foresatte mener at dere har et barn i risikogruppen og som ikke kan begynne på skolen igjen mandag 27. april, MÅ dere si i fra til kontaktlærer seinest i løpet av morgendagen.