Meny
Velg seksjon Trinn 5
Trinn 1
Trinn 2
Trinn 3
Trinn 4
Trinn 5
Trinn 6
Trinn 7
Besøksadresse Abraham Berges gate 18 4580 Lyngdal Telefon: 915 77 413 Send oss e-post
Postadresse Postboks 353 4577 Lyngdal
Redaktør: Cecilie Førsund
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Små glimt fra året dere gikk i 1.klasse.

Vi har startet opp med naturfag igjen, og dagens oppgave var å lete etter forskjellig stein. Noen har virkelig funnet flotte skatter, og noen har funnet ei hel gruve. Her er bilder fra elevene, inkludert både Molybdengruven på Flottorp og gruven på Sutnøy. Under kommer også historien om den korte og litt stormfulle tiden de jobbet i gruven på Sutnøy.

 


Etter at de nye retningslinjene fra regjeringen kom, vet vi at det blir hjemmeskole på oss i enda noen uker. 1.-4.klasse starter opp 27.april, men 5.-7.klasse har ikke fått en oppstarts dato enda, noe som betyr at vi blir hjemme i hvertfall tre uker til. Det skal vi klare! Vi holder oss til samme mal som dere kjenner fra før ferien, men leker litt med tanken om å kanskje ha noen undervisningsbolker på teams. Hvis det skulle være problematisk for noen er det fint om dere gir beskjed, men minner om at teams også fungerer fint på ipad og telefon. Minner også om at det kan være en fin rutine for elevene å sjekke skolemailen sin hver morgen.

I denne perioden med hjemmeskole føres det ikke fravær, men det er likevel være fint om dere sender oss ei melding hvis eleven er syk slik at vi ikke maser unødig om skolearbeid.

Lykke til.

Koronaklem fra alle oss voksne på 5.trinn!


Siste dag før ferien designet femteklasse drømmehuset sitt og bygde det i lego. Vi har fått noen fine bilder, og her kan der se resultatet.

Det blir litt skriving på data i disse dager, og noen etterlyste litt trening i touch metoden. Hvis det er elever som har lyst til å trene på dette så ligger det lenke til "Ti fingre" i lenkesamlinga til høyre på skjermen. Man logger inn med feide, sida bruker litt tid på å laste inn, men når du er inne så er det bare å øve i vei!

Lykke til!


Mens vi sitter hjemme i hver vår stue, går livet videre i sauefjøset. Her får vi se noen helt nyfødte lam og en fornøyd gårdsarbeider. Ha en fin dag videre, hilser han.