Meny
Velg seksjon Trinn 6
Trinn 1
Trinn 2
Trinn 3
Trinn 4
Trinn 5
Trinn 6
Trinn 7
Innføringsgruppe
Besøksadresse Abraham Berges gate 18 4580 Lyngdal Telefon: 38 33 42 20 Send oss e-post
Postadresse Postboks 353 4577 Lyngdal
Redaktør: Ingrid Alden
Det er 93 dokumenter i arkivet.
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Tradisjonen tro stiller alltid 6. og 7. trinn med lag på TINEstafetten. I år stilte 6. trinn med fire lag og 7. med to lag. Det ble overlegen seier i begge årsklassene.

6. klasse skal delta på sykkeldag i regi av NAF nå i mai. Dagen starter med teori-prøve, og så er det å øve og konkurrere i løypa på skoleplassen. Pass på å gå over sykkelen din før denne dagen og sjekk om din sykkel er i godkjent stand. Husk også at alle må ha hjelm!

Les mer på: www.naf.no/om-naf/sikker-pa-sykkel 

 

 


Full fart i bakken

Siste skoledag startet med den tradisjonelle julegudstjenesten. Både 6. og 2. klasse hadde øvd lenge og grundig, så fremføringene gikk strålende! Når vi kom tilbake fra kirka gikk vi rundt juletreet ute i skolegården. Elevene sang og danset for å holde varmen, men siden været ikke var helt på vår side, så det ble med en sang, og da ble det selvfølgelig Lyngdals egne "O jul med din glede". Dagen ble avsluttet med julekos i de ulike klassene.

Onsdag 2. januar skal hele personalet på kurs om traumebevisst omsorg i regi av RVTS Sør.
Første skoledag for elevene i 2019 er torsdag 3. januar.

Vi ønsker alle elever og foresatte god jul og godt nyttår!


Leseprosjektet "Bokslukerprisen" i 6. klasse.


Fredag 21. september presis kl 12 var elevene på Berge barneskole samlet i hallen for å danse BlimE-dansen - akkurat som tusenvis av barn i barnehager og skoler i hele landet. Se videoen Steinar har laget.