Meny
Velg seksjon Trinn 7
Trinn 1
Trinn 2
Trinn 3
Trinn 4
Trinn 5
Trinn 6
Trinn 7
Innføringsgruppe
Besøksadresse Abraham Berges gate 18 4580 Lyngdal Telefon: 38 33 42 20 Send oss e-post
Postadresse Postboks 353 4577 Lyngdal
Redaktør: Ingrid Alden
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Tradisjonen tro stiller alltid 6. og 7. trinn med lag på TINEstafetten. I år stilte 6. trinn med fire lag og 7. med to lag. Det ble overlegen seier i begge årsklassene.

7. trinn gjorde litt av hvert før de tok påskeferie, men høydepunktet var nok da fadderbarna på 3. trinn kom på besøk og fadderne skulle lese opp krimfortellinga si de hadde jobbet med de siste ukene. 

Bak politisperringene hadde det tydeligvis foregått en forbrytelse. På selve åstedet kunne elevene se hvor det hadde ligget et lik, blod på gulvet, ødelagte gjenstander og ei melding på tavla som mer enn hentydet hvem morderen er.

Som en del av gleding-uka, har alle elevene - og lærerne hatt lunsj på skolen. 7. trinn tjuvstartet på onsdagen, mens resten av skolen koste seg med lunsj i klassen på torsdagen.

Siste dag før ferien fant vi frem den røde kofferten med elektrisitetutstyr. Elevene skulle lage ulike koblinger fra det helt enkle med å få ei pære til lyse ved hjelp av batteri og strømledninger, til både serie- og parallellkoblinger. 

Rett etter nyttår kom 4 elever fra 9. trinn og MOT-koordinator og lærer Øyvind Karlsen fra Lyngdal ungdomsskole(LUS) på besøk til 7. trinn. Elevene fra LUS ville fortelle litt om MOT og hva det står for, samt bli litt bedre kjent med elevene.