Meny
Velg seksjon Forside
Administrasjon Birkenesveien 62 4647 Brennåsen Telefon: 38183745 Send oss e-post
Spesialundervisninga Songdalsvegen 52 4645 Nodeland
Gå til Its Learning
Referat fra elevrådsmøte

mandag 6.november 2017

Til stede: Fozia Shafi, Dniel Safa, Leonita Vishaj, Masoma Nategi, Semhar Berthe, Askalu Gebrehiwet, Mohamad Chatin, Aram David, Teyiba , Farah, Dawif Beyene.

Ikke til stede: Maryna sine, Bjørnar og Ingelin.  

Dette er det første møtet i elevrådet dette skoleåret. Vi hadde en runde der alle fikk si litt om hva de synes vi skal jobbe med i elevrådet. Alle var enige om at vi skal jobbe for skolen, passe på skolen. Vi ønsker at skolen skal være et bra sted for alle. Flere var opptatt av utfordringer i forhold til bussproblematikk.  Det begynner å bli kaldt og elevene synes at det er for langt å gå. Vi snakket også om hensikten med å ha frammøteskjema på skolen.

Elevene lurte på om det finnes muligheter for å slippe å bruke frammøteskjema. Elevene har blitt bedt om å ta opp med klassen sin søppelsorteringsutfordringene med hensyn til å utarbeide bedre rutiner.  Introduksjonstimen på torsdager viser seg å være meningsløs for flere. Elevene har vansker med å se fordeler med opplegget flyktningkontoret legger opp for dem. På grunn av lite tid ble det ikke satt opp tidspunkt til neste møte. Innkalling kommer.