Meny
Velg seksjon Forside
Laudal oppvekstsenter Laudal 4534 Marnardal Telefon: 382 89000 Send oss e-post
Bjelland oppvekstsenter Marnarveien 4380 4536 Bjelland Telefon: 38289000 Send oss e-post
Redaktør: Trine Ruud
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma

I to uker, fra 24. april til 4.mai, arrangerer Nasjonalforeningen for folkehelsen årets hoppetuakonkurranse. Barna hopper tau i friminutt og i undervisning, og får poeng for antall minutter hver dag. 

Vinnere trekkes blant klasser som har hoppet mest. Det blir kåret en nasjonal vinner som premieres med 10 000kr. I tillegg blir det kåret fylkesvinnere i hvert fylke.

Hoppetaukonkurransen har vokst fra 40 000 deltakere i 2005 til over 100 000 barn i 2017.

Vi ønsker alle som deltar, elever og lærere over hele landet, lykke til! 

https://nasjonalforeningen.no/tilbud/skolemateriell/hopp-for-hjertet/


Denne uka har førskolebarna, 1. og 2. klasse et samarbeidsprosjekt i matematikk. Vi jobber med måling, med spesielt fokus på meteren. Vi skal bruke saks og sag, samarbeide og utforske, bygge og bruke digitale verktøy. Følg med på hjemmesiden.

Vi har var i gymsalen fredag, 23 februar.  

Fra og med 1. februar 2018 vil alle pasienter mellom 0-20 år med folkeregistrert bostedsadresse i Bjelland kalles inn til undersøkelse og behandling ved Byremo tannklinikk.Dette er begrunnet i kortere reisevei for de fleste pasienter.  

Om Distansekortet

Ta med barna ut på ski, og bruk Distansekortet som motivasjon. All skiaktivtet kan registreres og vil kunne følge med på aktivitetene og du vil nå mål på veien. Når målene er nådd kan du bestille Barnas skimerke. Les mer på Om distansekortet

Foresatte

Registrer alle skiaktiviteter og la barna dine ta Barnas skimerke. Barna kan registrere skiaktivitetene sine selv, men for å komme i gang må du registrere deg og knytte barna dine til din profil. Kom dere ut og kos dere i snøen! Dette er selvfølgelig frivillig.

Lærer

Få alle elevene enda mer ut på ski! Legg inn skolen og klassen og få elevene til å registrere seg. 

Laudal oppvekstsenter har laget en skoleprofil. Her er det også opprettet grupper for klasser og barnehagen. Elevene/ barn sammen med foresatte oppretter egen profil hvor aktuell skole/ barnehage er tilknyttet elevens profil. Eleven kan nå knytte seg til din gruppe.

Følg med kilometerstatistikken og etterhvert vil dere få mulighet til å sammenligne dere med andre klasser. Alle skoler som har knyttet elever til seg er automatisk med i Skolen på Ski konkurransen.

Her premierer vi de beste skolene hver vår.

Bli med!

 


Hver mandag kl 18.00 har vi på skirenn i lysløypa på Øyslebø - så lenge skiføret varer.Vi håper flest mulig benytter anledningen til å få en fin og oppkvikkende kveldstur. Løpene er uhøytidelige og passer for alle - både store og små. Vi oppfordrer derfor også foreldrene om å ta med seg skiene.

START 18.00 - påmelding fra 17.30

STILART Fri stil

KLASSER Alle klasser

STARTKONTINGENT 100 kr for medlemmer og 150 kr for andre - gjelder alle rennene

PREMIERING Premieutdeling etter sesongen. Alle får premie

Er du i tvil om det blir renn, sjekk klubbens hjemmeside (marnardalil.no) eller Facebook gruppen Marnardal IL. På klubbens hjemmeside finner du også resultater og annen info fra Skigruppa.

Med hilsen Skigruppa og http://www.marnardalil.no/


Hei Verden er en skolerettet informasjons- og bistandsorganisasjon som er livsynsnøytral og politisk uavhengig, med verdigrunnlag i FNs barne- og menneskerettighetskonvensjoner.

Deres visjon er skole for ALLE barn.

Hei Verdens formål er tredelt:

- Bidra til at flere barn i Sør får grunnutdanning av god kvalitet

- Bidra til at norske skoleelever får kunnskap om globale forskjeller

- Bidra til økt engasjement for solidaritetsaksjoner på norske skoler

Hei Verden ble stiftet i 1973 av engasjerte skolefolk i Haugesund og Stavanger. Fram til 2000 var organisasjonen kjent under navnet Skolenes U-landsaksjon. Siden starten har organisasjonen støttet utviklingsprosjekt i mer enn 23 land.

Hei Verdens arbeid drives med midler innsamlet i grunnskoler rundt om i Norge. Vi får også støtte fra Norad, støttemedlemmer og gaver fra næringsliv og øvrige støttespillere.

Gjennom "Omvendt adventskalender" bidro vi på Laudal skole med 3860 kr, slik at flere urfolksbarn i Peru får gå på en god skole. Takk til alle som deltok.