Meny
Velg seksjon Forside
Laudal oppvekstsenter Konsmoheiveien 1121 4534 Marnardal Telefon: 382 89000 Send oss e-post
Bjelland oppvekstsenter Marnarveien 4380 4536 Bjelland Telefon: 38289000 Send oss e-post
Redaktør: Trine Ruud
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
På Laudal kan elevene og andre nå leke seg på skøyter. Banen blir brukt både i kroppsøving og friminutt. Husk hjelm. 

Om Distansekortet

Ta med barna ut på ski, og bruk Distansekortet som motivasjon. All skiaktivtet kan registreres og vil kunne følge med på aktivitetene og du vil nå mål på veien. Når målene er nådd kan du bestille Barnas skimerke. Les mer på Om distansekortet

Foresatte

Registrer alle skiaktiviteter og la barna dine ta Barnas skimerke. Barna kan registrere skiaktivitetene sine selv, men for å komme i gang må du registrere deg og knytte barna dine til din profil. Kom dere ut og kos dere i snøen! Dette er selvfølgelig frivillig.

Lærer

Få alle elevene enda mer ut på ski! Legg inn skolen og klassen og få elevene til å registrere seg. 

Laudal oppvekstsenter har laget en skoleprofil. Her er det også opprettet grupper for klasser og barnehagen. Elevene/ barn sammen med foresatte oppretter egen profil hvor aktuell skole/ barnehage er tilknyttet elevens profil. Eleven kan nå knytte seg til din gruppe.

Følg med kilometerstatistikken og etterhvert vil dere få mulighet til å sammenligne dere med andre klasser. Alle skoler som har knyttet elever til seg er automatisk med i Skolen på Ski konkurransen.

Her premierer vi de beste skolene hver vår.

Bli med!

 


Det er nå kommet en hjertestarter i svømmehallen ved Laudal skole. Den henger rett innenfor ingangsdøren, slik at det er kort vei fra gymsal, svømmehall og skolegård. Det vil på sikt komme en ordning med en form for nøkkelboks utenfor døren, slik at hvem som helst kan få tak i den ved behov. Den kan fin transporteres til andre steder i nærheten. Vær vennlig å respekter at denne kun skal brukes i nødsituasjoner.

Hjertestarteren er svært brukervennlig og kan brukes uten opplæring. Det er bare å følge instruksjonene som blir gitt. Det finnes også forklaring i papirform.

Håper ingen får brukt for den!


Gøy aktivetet i klassen! Elevene i 6. og 7. skriver hyggelige og positive kommentarer til hverandre på ryggene. 

Dette er temaet for Verdensdagen for psykisk helse 2018.

Siste uka før høstferien, startet arbeidet med ny vei til varelevering.

I Marnardal vektlegger vi dybdelæring fordi vi ønsker å gi barna de ferdigheter de vil trenge i fremtiden.

Med dybdelæring forstår vi læring som gir varig forståelse av begreper og sammenhenger innenfor et emne eller kunnskapsområde. Dybdelæring er oppnådd når barna mestrer å relatere nye ideer og begreper til tidligere kunnskap og erfaringer.