Meny
Velg seksjon Forside
Laudal oppvekstsenter Konsmoheiveien 1121 4534 Marnardal Telefon: 382 89000 Send oss e-post
Bjelland oppvekstsenter Marnarveien 4380 4536 Bjelland Telefon: 38289000 Send oss e-post
Redaktør: Trine Ruud
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma

Bildet viser alle elevrådsrepresentantene. Fra venstre: Henrik (3.kl), Sindel Jaidah (6.kl), Inger Mathilde (5.kl), Alfred Elias (7.kl),Eline (4.kl).


Velkommen til nytt skoleår i Marnardal kommune.
Første skoledag er torsdag 15.08. 1. – 10. klasse møter denne dagen til første time.

Bjelland skole: kl 9.00
Laudal skole: kl 8.20
Øyslebø skole: kl 9.00

Vel møtt


Marnardal har sammen med Mandal og Lindesnes skiftet administrativt system for skolene. Dette medfører at SMS-tjenesten mellom skole og hjem endres.

Oppvekstetaten i Marnardal har sammen med Lindesnes og Mandal tatt i bruk et nytt administrativt system. Dette heter IST og gir foresatte tilgang til en del opplysninger om egnet barn.

Kulturskolen blir fra 1.8.19 slått sammen med de andre kulturkolene i Mandal og Lindesnes.

Søknad til kulturskolen gjøres på elektronisk skjemainnen 15.mai. Linken ligger på Marnardal kommunes hjemmesider, www.marnardal.kommune.no.https://nomandal.speedadmin.dk/

Linken ligger også på minskole,no Heddeland og Øyslebø oppvekstsenter under Kulturskolen

Elever som allerede har plass:NB! Alle som går på kulturskolen i dag beholder plassen sin, ved å re-registrere seg på Speedad-min. Melding er sendt alle som er elever.

Du kan søke på alle tilbudene som finnes ikulturskolen Lindesnes, Mandal og Marnardal.

 


Om Distansekortet

Ta med barna ut på ski, og bruk Distansekortet som motivasjon. All skiaktivtet kan registreres og vil kunne følge med på aktivitetene og du vil nå mål på veien. Når målene er nådd kan du bestille Barnas skimerke. Les mer på Om distansekortet

Foresatte

Registrer alle skiaktiviteter og la barna dine ta Barnas skimerke. Barna kan registrere skiaktivitetene sine selv, men for å komme i gang må du registrere deg og knytte barna dine til din profil. Kom dere ut og kos dere i snøen! Dette er selvfølgelig frivillig.

Lærer

Få alle elevene enda mer ut på ski! Legg inn skolen og klassen og få elevene til å registrere seg. 

Laudal oppvekstsenter har laget en skoleprofil. Her er det også opprettet grupper for klasser og barnehagen. Elevene/ barn sammen med foresatte oppretter egen profil hvor aktuell skole/ barnehage er tilknyttet elevens profil. Eleven kan nå knytte seg til din gruppe.

Følg med kilometerstatistikken og etterhvert vil dere få mulighet til å sammenligne dere med andre klasser. Alle skoler som har knyttet elever til seg er automatisk med i Skolen på Ski konkurransen.

Her premierer vi de beste skolene hver vår.

Bli med!

 


I to uker, fra 24. april til 4.mai, arrangerer Nasjonalforeningen for folkehelsen årets hoppetuakonkurranse. Barna hopper tau i friminutt og i undervisning, og får poeng for antall minutter hver dag. 

Vinnere trekkes blant klasser som har hoppet mest. Det blir kåret en nasjonal vinner som premieres med 10 000kr. I tillegg blir det kåret fylkesvinnere i hvert fylke.

Hoppetaukonkurransen har vokst fra 40 000 deltakere i 2005 til over 100 000 barn i 2017.

Vi ønsker alle som deltar, elever og lærere over hele landet, lykke til! 

https://nasjonalforeningen.no/tilbud/skolemateriell/hopp-for-hjertet/