Meny
Velg seksjon Forside
Laudal oppvekstsenter Konsmoheiveien 1121 4534 Marnardal Telefon: 382 57 000 Send oss e-post
Bjelland oppvekstsenter Marnarveien 4380 4536 Bjelland Telefon: 382 57 000 Send oss e-post
Redaktør: Trine Ruud
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma

Ny SFO-vedtekter ligger som pdf dokument på fanen om skole og SFO.

Søknadsfrist for SFO - plass skoleåret 2020/2021 er utsatt til 8.april.


Som dere sikkert kjenner til skal skolen fortsatt holde stengt til og med 13.april. 

Vi ønsker å legge til rette for et godt opplæringstilbud til alle hjemme så godt det lar seg gjøre.

Følg med på de ulike plattformer til din klasse, showbie, teams eller andre. Hold dere gjerne oppdatert på vår hjemmeside og www.lindesnes.kommune.no for mer info. 

Mvh Trine Ruud


«Skolen vil i tiden fremover legge opp til undervisningsopplegg hjemme. Dere finner opplegg på Showbie og/eller skolen hjemmeside.

Kontaktlærer vil i løpet av uken ta jevnlig kontakt med elevene/foresatte for en uformell prat og om de har noen spørsmål om undervisningsopplegg på telefon. Dersom elev eller foresatte har spørsmål kan man ta kontakt med kontaktlærer på telefon eller mail. Kontaktinformasjon finner dere på ukeplanen og/eller Showbie.

Selv om skolen sørger for opplegg og legger til rette for opplæring hjemme, er det å hindre spredning av smitte viktigere enn hva elevene får prestert i løpet av disse ukene. Det er derfor ikke nødvendig å presse elevene til å gjennomføre skolens aktiviteter slik at det går utover familiens trivsel hjemme. Dere kan ta kontakt med barnas kontaktlærer om dere trenger råd og hjelp rundt dette.»


Hei! Hvis elev eller foreldre/foresatte har behov for en samtale eller veiledning fra skolehelsetjenesten, er det mulig å ta kontakt med Helsesykepleier Kari G. Ugland på mobil; 91570193

I forbindelse med at skolen er stengt vil Helsesykepleier Anne Berit Svindland være tilgjengelig på tlf. 97779254 dersom elev og/ eller foreldre har behov for veiledning, oppfølging eller har andre spørsmål som gjelder elev. 

Med vennlig hilsen

Anne Berit S. Svindland

Helsesykepleier i Skolehelsetjenesten.

Familiens Hus 0-24, Lindesnes Helsestasjon, Marnardal

Mob. 97779254


På mandag vil det bli lagt ut ukeplaner med hjemmearbeid på skolens hjemmeside og på showbie. Showbie har vært "nede" i dag fredag 13.mars på grunn av stor pågang, men vi håper det er i orden til mandag.

Utviklingssamtalene vil bli utsatt til etter påske.

Om det er noe dere lurer på i henhold til skolearbeid og andre ting, så ikke nøl med å ta kontakt med kontaktlærer.

Alle vil være tilgjengelige på mail og telefon mellom kl. 08.00-14.00.»


Arbeidet med å legge planer for opplæring hjemmefra for skolene i Lindesnes kommune er i full gang. Elever og foresatte vil i løpet av mandagen få beskjed fra sin skole hvordan de vil legge opp undervisningen. Elever som er på skolen i dag grunnet behov for deres foresatte i samfunnskritiske funksjoner, vil fortsatt få sin undervisning ved de ulike skolene.

Husk å oppdatere kontaktinformasjon, e-postadresse og telefonnummer på IST!

Se ellers www.lindesnes.kommune.no

Trine Ruud – tlf 90081752

Trude Tollefsen – tlf 97534354