Meny
Velg seksjon Forside
Laudal oppvekstsenter Konsmoheiveien 1121 4534 Marnardal Telefon: 382 57 000 Send oss e-post
Bjelland oppvekstsenter Marnarveien 4380 4536 Bjelland Telefon: 382 57 000 Send oss e-post
Redaktør: Trine Ruud
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Showbie

Showbie er en app som brukes som ei kladdebok, der elever og lærere kan kommunisere, levere inn arbeid og få direkte tilbakemeldinger på det de har gjort. Denne appen skal vi nå bruke frem mot sommeren. Elevene har allerede registrert seg og vil få oppgaver og lekser som skal leveres her. Dette er en app som krever internett, så de som har dårlig nett få tid på skolen til å gjøre ferdig arbeid. Eks. slutten av en time, eller matfri på mandager.

Siden denne appen tar over for kladdebøker, så skal foreldre også ha tilgang til det som blir levert. Akkurat som dere har hatt tilgang til å se lekser eller kladdebøker tidligere. Dere får tilgang til deres barn ved å registrere dere (gratis). Følg linken: https://my.showbie.com/signup. Når dere har registrert dere, så må barne deres gi dere en foreldrekode. Denne finner dere ved å gå inn på barnet sin bruker. Trykk på bildet til barnet. Da kommer det opp en foreldrekode som hører til det aktuelle barnet. Har dere flere barn, så kan dere legge til flere koder.

 

HVA LÆRERE SIER:

"Showbie er på topp blant apper jeg ikke kan leve uten! Den gjør arbeidsprosessen på iPad lett som en lek! Jeg liker spesielt godt hvordan den fungerer sømløst med så mange andre apper." — Kristen Paino, leder for integrering av teknologi ved Avenues: The World School

 

SE INSTRUKSJONSFILM: 

- For foresatte