Meny
Velg seksjon Forside
1. trinn
2. trinn
3. trinn
4. trinn
5. trinn
6. trinn
7. trinn
1.trinn høsten 2018
Bogafjellbakken 1 4324 Sandnes
Telefon: 51338700 Send oss e-post
Redaktør: Jørgen Slyk
Calendar
Title and navigation
Title and navigation
<<<mai 2018><<
mai 2018
mtotfls
30010203040506
07080910111213
14151617181920
21222324252627
28293031010203
04050607080910
Årets bingokveld dro inn hele kr. 17.786,- og skal benyttes til gode tiltak for skolen vår

FAU Bogafjell skole har et årshjul som omfatter både inntektsbringende og rene sosiale tiltak, og vi har fortsatt et fokus på psykososialt miljø og uteområder. Regnskap godkjennes, og budsjetter vedtas på årsmøter. 

For å ha midler til å drifte bl.a. ballbinge, tilskudd til skolen generelt, og til klasser og trinn for transport, utstyr, aktiviteter osv. er vi avhengig av inntekter. 

Inntekter får vi blant annet gjennom det årlige arbeidet med bingo, 17. mai, og NRKs TV-aksjon. For de siste to eksemplenes del, er dette ikke bare viktige nasjonale ritualer, men en fantastisk inkluderende dugnad/møteplass for oss, og et skippertak som viser ekte samfunnsengasjement, og gir stor glede for alle som deltar. 

FAU vil denne gang rette en stor takk til alle som kom på årets første bingo, og bidro til å gjøre kvelden til en kjempestor suksess. En ekstra takk til alle våre spreke arrangører fra FAU styret og arbeidsgruppen, og ikke minst alle foreldrene som har hatt Bingoen på årshjulet sitt, og har bakt kaker og bidratt i kafeen osv. Det har vært gjort en solid innsats, og vi ser at det bærer frukter å ha opparbeidet oss et godt planverk og ikke minst å ha dedikerte representanter, som jobber hardt for alles beste, enten det har vært med å skaffe premier, rigge og rydde, planlegge, gjennomføre osv. 

Gjennomføringen har altså gått veldig bra, og årsaken til det er det ansvaret hver enkelt av dere tar. Vi må også gi en del av æren for dette til de bedriftene som enten har gitt oss premier gratis, eller til rabaterte priser. Velger denne gang å takke særlig RC Grossisten AS for rabatterte droner og helikoptre, Kongeparken for gratis heldagskort, Vitenfabrikken for gratis familiebilletter, og Rema 1000 på Håbafjell for rabaterte fruktkorger.

Både givere til, og deltagere på våre arrangement, skal vite at pengene kommer dit de skal, og at de benyttes til avtalte og gode formål. 

Det er en erkjennelse at både skolen vokser, og at deltagelse om våre arrangement er tiltagende. Det er i seg selv positivt, samtidig ser vi behov for å vurdere gjennomføringen av neste bingoarrangement med hensyn på lokaler og/eller hvor mange trinn som deltar. I kirken kan vi ikke låne kirkerommet til slike aktiviteter, og i bydelssalen så har vi i likhet med skolens aula et problem med nok plass. Nede i idrettshallen, kunne vi ha gjennomført, men til ukurante tider og vi hadde måttet bruke det meste av omsetningen til å leie bord og stoler, i og med at dette er noe vi ikke har et lager av selv. FAU vil finne gode løsninger og alternativ til neste gjennomføring, og tar gjerne imot gode råd. 

Vi takker igjen alle for veldig bra innsats og mye positivitet, og ønsker alle en fortsatt fin og aktiv vinter.

Beste hilsener fra
FAU-styret