Meny
Velg seksjon Forside
1. trinn
2. trinn
3. trinn
4. trinn
5. trinn
6. trinn
7. trinn
Snart 1. klasse
Bogafjell skole, Postboks 583 4302 Sandnes
Telefon: 51338700 Send oss e-post
Redaktør: Jørgen Slyk
Calendar
Title and navigation
Title and navigation
<<<april 2024><<
april 2024
mtotfls
25262728293031
01020304050607
08091011121314
15161718192021
22232425262728
29300102030405
Velkommen tilbake

Inforskriv fra lærerne

Velkommen til 7. trinn på Bogafjell skole

Kjære foresatte og alle dere som skal begynne på 7. trinn på Bogafjell skole. Vi gleder oss til å sette i gang med et spennende skoleår sammen med dere.

I år er det en del nye voksne på trinnet. Eivind er ute i pappapermisjon og Arnfinn Barlaup overtar som kontaktlærer for 7 B. Når Eivind kommer tilbake går han inn som faglærer på trinnet. I mellomtiden er vi heldige å ha Lars Foxen Jørgensen som vikar for Eivind. Håvard Bronsta skal være med oss i engelsktimene og i kunst og håndverk dette året. I 7A og 7C fortsetter Marie Terese og Odd Harald som kontaktlærere. 

Nå er det bare ett år til dere begynner på ungdomsskolen så i år gjelder det å brette opp ermene og gi full gass. Vi kommer til å forvente at elevene jobber godt på skolen. Vi har i utgangspunktet ikke tenkt at de skal få mer lekser enn de er vant med fra tidligere år.

Skoleåret 2020/2021 blir litt forskjellig fra tidligere skoleår med tanke på timeplanen. Elevene skal begynne på skolen 08:15 hver dag. Mandager blir det kort dag og elevene går hjem klokken 12:15. Onsdag og fredag slutter elevene 13:30 mens tirsdag og torsdag blir lange dager med skoleslutt klokken 14:40. Det kan være lurt å sende med elevene litt ekstra mat eller frukt disse to dagene. Se vedlagte timeplaner. 

Smittesituasjonen er fortsatt på gult nivå og vi kommer til å fortsette med ganske strenge hygieneregler og rutiner slik vi hadde det før sommeren. Dette innebærer hyppig håndvask, bordvask og at vi ikke har friminutt på samme tid. En annen konsekvens er at 7. trinn ikke har friminutt i skolegården. Så lenge det er gult nivå skal 7. trinn ha friminutt bak Bogafjell Kirke på forskjellige tider. Det er mulig for at vi åpner for å være inne i klasserom i enkelte friminutt på dager med dårlig vær. Bogafjellhallen er foreløpig stengt, så all kroppsøving vil foregå utendørs, uten tilgang på dusj etter endt treningsøkt. 

Elevene møter ved inngangen klokken 08.15 hver morgen. De går rett på oppstillingsplass, som før sommeren. 

Timeplaner ligger på hjemmesiden. Elevene får også en papirkopi som de får med hjem. Siden vi fortsatt er på gult nivå mtp. koronasituasjonen, vil vi ha noe ulik dagsrytme. 7A har friminutt et kvarter før 7B og 7C, men vi begynner og slutter samtidig.

Sykdom dukker opp. Alt av fravær, både korte og lange må meldes i Transponder. Det går an å angi tidspunkt på korte avtaler hos f.eks. tannlege. Dersom en elev skal ha fri mer enn tre skoledager, må det søkes til rektor. 

Det oppfordres fortsatt til uteskole så vi håper alle elevene har sykkel i orden. Sjekk dekk, kjede, gir og bremser slik at trinnet kan få seg noen fine sykkelturer i løpet av høsten. 

Et annet høydepunkt på 7. trinn er jo leirskolen på Evjetun. Der blir det kanopadling, rafting, skattejakt i gruve og gokart! Det blir uke 16, altså 19. til 23. april.  Høstens foreldremøte kommer vi tilbake til når vi vet mer om hvordan ting blir med tanke på corona og hvordan det utvikler seg den neste tiden. 

Trivsel: Vi kommer til å ha fokus på trivsel gjennom hele året. Her er noen av målene vi voksne har satt oss:
Læreren som kulturbygger - mellom enheten og helheten
Trygg voksen som er klassens leder
Bruk av humorStrukturert hverdag
Like konsekvenser for alle. 
Viser interesse for elevene. 
Se eleveneDele av seg selv. 
Fokus på positiv atferd i klassen og i friminutt. 

Regler for nybygget 
Vi går rolig inne.
Vi snakker med innestemme
Gå fint til egen garderobe
Holde orden i garderoben
Holde orden på toalettene
Heisbruk er forbudt. (Kun bruk etter særavtale med voksen)
Nødutganger i grupperom skal være lukket og låst. 
Følg friminuttsreglene og trivselsreglene. 
Raskt og effektivt frem og tilbake til kirken (friminutt) og Hallen når den åpnes for bruk. 
Personalrom (kontor, kopirom og kjøkken) er kun for ansatte. 
Bruk kun ball ute. Ikke lov å bruke ball i nærheten av bilene eller ved skyvedørene.
Elever skal ikke oppholde seg på eller bevege seg gjennom parkeringsplassene i friminutt eller før og etter skolen. 

Vi ønsker alle et fint skoleår!

Mvh lærerne på 7. trinn.