Meny
Velg seksjon Vår
Forside Bringsvær Leirskole Vinter Vår Sommer Høst Mobil Leirskole .Vinter. .Vår. .Sommer. .Høst. Randøya Leirskole Vinter. Vår. Sommer. Høst.
Røynelandsveien 23 4720 Hægeland
Telefon: 38153425 / 97164398 Send oss e-post
Redaktør: Marianne Reme Kleivane
Hver onsdag drar vi på gårdsbesøk! Vi lærer om hvordan maten kommer til butikken, og vi får nærkontakt med dyrene. Alle sanser tas i bruk, luktesansen får prøvd seg litt ekstra, og det er mange nye inntrykk! 

Skogen forandrer seg fra uke til uke, og været er aldri det samme. Hver gruppe får sin egen opplevelse når de er på topptur. Mange blir overrasket over å oppdage at skogen er et godt sted å være. Veien er målet, vi undersøker litt av hvert når vi er på tur. Det er mange stolte barn på toppen!

Vi setter garn, trekker garn, renser garnene for fisk, måler og veier fiskene, studerer, renser og sløyer fisken... Det er mange som opplever dette kun denne ene gangen i livet! Det kan være uvant å ta på fisken, kjenne på innvollene og bruke kniven i arbeidet. 

Det er helt utrolig hvor godt maten smaker når man har vært i aktivitet hele dagen! Kjøkkenpersonalet på Bringsvær tryller frem de deiligste måltider....