Meny
Velg seksjon Forside
Forside Bringsvær Leirskole Vinter Vår Sommer Høst Randøya Leirskole Vinter. Vår. Sommer. Høst.
Røynelandsveien 23 4720 Hægeland
Telefon: 38153425 / 97164398 Send oss e-post
Redaktør: Marianne Reme Kleivane
Bringsvær ligger i meget naturskjønne og usjenerte omgivelser. Privatpersoner, bedrifter, foreninger og lag kan leie stedet.
Uavhengig av årstid og tema, vil elevene på Bringsvær få mulighet til å «jobbe med seg selv». Det noen vil oppleve som spennende eller gøy, vil kanskje andre oppleve som skummelt eller kjedelig. De vil få mulighet til å komme ut av sin egen komfortsone, og utvide forståelsen av hva de kan mestre. Vi legger opp til av elevene gjennom dagene på Bringsvær vil utvide forståelsen av hvordan de selv kan gjøre valg som kan hjelpe dem til mestring i ulike situasjoner. Dette kan de ha nytte av resten av livet.


Tusen takk for fantastiske dager på Bringsvær! Vi har kost oss med kanopadling (også ufrivillig kanokanting). For mange var det første gang i kano, men alle fikk det bra til. Vi satte garn og fikk hele 61 fine fisk, så det ble en stor sløyejobb etterpå. Vannet hold 16 grader og mange tøffe elever badet. Det var stas med sauene som vi både matet og koste med. Vi likte at leirskolen har fokus på livsmestring og måten vi likte måten det ble formidlet på.