Meny
KLASSER Klasse 1
SFO
Klasse 1
Klasse 2
Klasse 3
Klasse 4
Klasse 5
Klasse 6
Klasse 7
Besøksadresse Skipsbyggergata 19 A 4077 Hundvåg Telefon: 51913770 Send oss e-post
Postadresse Postboks 8069, Forus 4068 STAVANGER
Rektor: Nina Elise Grødem
Ukeplaner
ukeplan
Calendar
Title and navigation
Title and navigation
<<<april 2021><<
april 2021
mtotfls
29303101020304
05060708091011
12131415161718
19202122232425
26272829300102
03040506070809
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Innlogging på nettside for ansatte
minadmin.no

Vi er som kjent over på rødt nivå igjen, på grunn av høyt smittetrykk på skolene i regionen. Dette innebærer strengere smitteverntiltak og bruk av mindre grupper i undervisningen. Vi vil formidle følgende:

- Alle klasser (bortsett fra 3.klasse) deles i to kohorter, på grunn av antallet elever i klassen

- 1- 4 klasse har vanlig åpningstid på skolen

- Mellomtrinnet møter på skolen følgende tidspunkt: 5.kl: Mandag, onsdag, torsdag, 6. kl: mandag,tirsdag, torsdag og 7.kl. mandag, onsdag , fredag

- 5-7 trinn vil få digital undervisning de dagene de er hjemme, og de vil få arbeidsplaner av lærerne sine

- Mer informasjon gis til dere av lærerne, blant annet om start- og sluttidspunkt for mellomtrinnet

 


Klassekontaktene i 1A ordna til egg-jakt for elevene. Elevene måtte følge eggene for å finne det store påskeegget. Etterpå ble det servert saft og boller. Etterfulgt av lek på fotballbanen. Tusen takk til de flotte klassekontaktene som står på for å styrke samholdet i klassen.

Hele skolen jobber nå med temaet bærekraftig utvikling. Det er vi også godt i gang med i 1. klasse. Elevene har tatt med ting hjemmefra som skulle kastes. For små klær blir til nye plagg. Glass, hermetikk og plast har fått en oppussing og skal brukes til noe nytt. Kreative elever som jobber godt. Dette temaet skal vi jobbe med frem til og med uke 18. Gleder meg til å vise alt vi har fått til. Her er en liten smakebit av det som har blitt gjort til nå.

 GENERELL INFORMASJON TIL FORESATTE OM UTBRUDD MED (MUTERT) KORONAVIRUS I SKOLER OG BARNEHAGER  

Hvilken betydning spiller de nye, muterte koronavirusvariantene? ·        

Virus har en tendens til å endre seg. Noen ganger fører endringen til at enkelte versjoner av en virustype dør ut, mens andre ganger gjør endringen at noen varianter av viruset lettere kan spres mellom mennesker. 


FIKS FERIGGE FERIE – SOMMERFERIETILBUD FOR BARN I STAVANGER 2021 Påmeldingen for årets Fiks Ferigge Ferie åpner 15 mars, og du finner mer informasjon om påmelding på: www.stavanger.kommune.no/fff

Mitt skip er lastet med… 2020    

Kunstprosjekt på Buøy skole bestående av skulptur i bronse, innrammet maleri i tempera og akvarell samt veggmaleri.    

BAKGRUNN FOR PROSJEKTET OG MULIGE SAMTALEEMNER FOR REFLEKSJON     “Mitt skip er lastet med...FARGER - BØKER - KUNNSKAP - DRØMMER”  

Buskov sitt kunstverk som er laget til Buøy skole er plassert i biblioteket og består av en skulptur, et stort bilde, samt arbeid på vegg. Disse delene er henger utrykksmessig tett sammen og fungerer som en helhet.   I verket har kunstneren tatt utgangspunkt i skipene som har preget Buøy i århundrer. Skip har både vært viktige av rent praktiske årsaker, men blir også symboler på reise og søken etter det ukjente. Å søke det ukjente, ha drømmer og være nysgjerrig på livet er også en stor del av det å være et barn som vokser opp, og bøkene innvier oss i kunnskap og gir næring til våre drømmer. Hver dag lærer vi noe nytt, som vi legger til det vi visste fra før, slik at vi utvider vår forståelse, vi stabler lag på lag med kunnskap.   Midt i biblioteket har Buskov plassert skulptur i patinert bronse. Den skaper et blikkfang med en gang man kommer inn i biblioket, enten man kommer inn fra gangen, opp rampen eller fra trappen i glassbuen.


Resultater på nasjonale prøver, elev- og foreldreundersøkelsen finner dere som tabelloversikter under, "Meny" øverst til venstre på hjemmesiden vår.

Kort oppsummert kan vi gi følgende informasjon om årets undersøkelser:

Nasjonale prøver (5.trinn): Lesing (snitt 51,4), engelsk (52,7) og regning (50,7). Alle tre prøvene ligger over gjennomsnittet i Stavanger kommune, og spesielt godt over er snittet i engelsk. -

Elevundersøkelsen (5-7.trinn) - 5 er best oppnådde skåre: Motivasjon (snitt 4,01), Trivsel (snitt 4,39), Mobbing (snitt 4,69), støtte fra lærerne (snitt 4,47), arbeidsro (snitt 3,83), elevmedvirkning (snitt 3,96), felles regler (snitt 4,55), digitale ferdigheter (4,47) og støtte hjemmefra (4,58). Gjennomsnittet for våre tre trinn ligger over snittet i kommunen på alle områder.

Det er likevel noe ulik skåre for klassene på de ulike indikatorene. Vi arbeider videre med resultatene, og er i dialog med elever og lærere for å få enda mer innsikt i elevenes læringssituasjon ved skolen.