Meny
KLASSER Klasse 6
SFO
Klasse 1
Klasse 2
Klasse 3
Klasse 4
Klasse 5
Klasse 6
Klasse 7
Besøksadresse Skipsbyggergata 19 A 4077 Hundvåg Telefon: 51913770 Send oss e-post
Postadresse Postboks 8069, Forus 4068 STAVANGER
Rektor: Nina Elise Grødem
Calendar
Title and navigation
Title and navigation
<<<desember 2023><<
desember 2023
mtotfls
27282930010203
04050607080910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
01020304050607
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Innlogging på nettside for ansatte
minadmin.no

Alle elever har rett til å ha det trygt og godt på skolen. Vi ønsker å gi dere foreldre informasjon omkring denne rettigheten, og forteller her om saksgangen hvis barnet ditt føler seg utrygg på skolen. Når du trykker på "Les mer" i artikkelen, kommer det opp mer tekst og flere dokumenter som omhandler dette området:
SAKSGANG:

1: Gi beskjed til kontaktlærer/SFO ansatt eller ledelsen på skolen hvis barnet ditt er utrygt på skolen og/ eller opplever krenkelser/mobbing. Fyll ut "melding om utrygghet" som leveres til skolen.
2: Skolen vil straks sette igang undersøkelser, for å finne årsaker og involverte samt sjekke saken for aktuelle tiltak
3: Dersom undersøkelsen bekrefter behov for en aktivitetsplan, lager skolen en slik plan, i samarbeid med elev og foreldre som har meldt saken.                                                                                         Elevundersøkelsen gjennomføres snart for elevene på 5. 6. og 7. trinn. Denne undersøkelsen er anonym, og elevene svarer på spørsmål innenfor trivsel, motivasjon, hjem/skole, støtte fra lærerne, arbeidsforhold, vurdering, trygt miljø og digitale ferdigheter. Undersøkelsen gjennomføres på skolen og er digital. Spørsmålene vil bli gjennomgått av lærerne i klassene på forhånd.

Her er mer informasjon om undersøkelsen: Hva må foreldre og elever vite om Elevundersøkelsen? (udir.no)


Denne uken har det skjedd mye spennende både i og utenfor ordinær skoletid. Pepperkakekalenderen er ferdig og ble veldig fin! Sosial aften på onsdag, der vi også hadde fokus på matematikk, var samtlige fornøyd med. Alle fikk den pizzaen de ønsket og det var saft, chips og popcorn så mye de orket. Noen hadde også tatt seg bryet med å lage brownie og muffins, og det var en hyggelig overraskelse.  Elevene har vært oppslukt i en mattekonkurranse, og på fredag kl 12.00 ble det annonsert at 6a ble vinnerne🏆🥇med 31.979 poeng som var over 6.000 poeng mer enn andreplassen. Vi var med på fellessamling, og sang julesanger. Bare flinke sangfugler i 6a🎶🎵 Ellers skjer det mye positivt i friminuttene. Noen velger å spille fotball med 7. trinn, mens andre blir tegnet og står modell. Noen koser seg med inneaktiviteter, og neste uke kan vi nok legge ut bilder av et mer julepyntet klasserom. Følg med, følg med….!


Det vil disse dager bli sendt ut en foreldreundersøkelse for foreldre/foresatte på 3. og 6 .trinn ved skolen vår (SMS). Dere får ved denne undersøkelsen svare på hvordan dere opplever at barnets trivsel, motivasjon og støtte fra lærer er på skolen. I tillegg vil det være spørsmål knyttet til om dere opplever at barnet har det trygt og godt på skolen, samt får medvirke i skolehverdagen. Vi håper dere alle vil svare på undersøkelsen. Takk for hjelpen!

På tirsdag var det varm indiskinspirert kyllingsuppe som stod på menyen i mat- og helsefaget.  Alt ble spist opp. Alltid kjekt at det smaker👩‍🍳🧑‍🍳 Vi er stolte over 2. plassen vi foreløpig ligger på i mattekonkurransen. Veldig kjekt å se at alle er så ivrige! Vi har begynt å lage en julevegg og vi pynter også med Emil- og Idafigurer, som vi har jobbet med de siste to ukene.  

Her er litt aktiviteter ute og inne fra uke 45 og 46. 

Våre sporty klassekontakter arrangerte Halloweenfest for hele klassen. Veldig kjekt med slike arrangement der alle blir inkludert. Tidligere på dagen hadde vi bakt pan de muertos, som lages i Mexico den 31. oktober da de feirer de dødes dag. Dagen etter hadde vi resteparty, for klassekontaktene kom opp med det som var igjen etter klassefesten. Elevene koste seg i siste time, og så hadde vi Halloween-kahoot, både individuelt og med lag. På onsdag hadde vi matte-stjerneorientering. Det var litt kaldt ute, men elevene sprang seg varme. Innebandy, hjørnefotball og brennball er andre fysiske aktiviteter vi har holdt på med. Så er vi med i Aftenbladets tegnekonkurranse, og elevene jobber konsentrert med mesterverkene sine.