Meny
KLASSER Klasse 6
SFO
Klasse 1
Klasse 2
Klasse 3
Klasse 4
Klasse 5
Klasse 6
Klasse 7
Besøksadresse Skipsbyggergata 19 A 4077 Hundvåg Telefon: 51913770 Send oss e-post
Postadresse Postboks 8069, Forus 4068 STAVANGER
Rektor: Nina Elise Grødem
Ukeplaner
Ukeplaner 6A
Calendar
Title and navigation
Title and navigation
<<<oktober 2020><<
oktober 2020
mtotfls
28293001020304
05060708091011
12131415161718
19202122232425
26272829303101
02030405060708
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Innlogging på nettside for ansatte
minadmin.no
Stavanger kommune skal i samarbeid med Trygg Trafikk og Rogaland fylkeskommune etablere hjertesone rundt flere barneskoler i Stavanger kommune. En hjertesone er en sone rundt skolen hvor foreldre og foresatte oppfordres til å ikke kjøre inn i. Det lages droppsone utenfor hjertesonen hvor foreldre kan sette av barna. Etablering av hjertesone er et forsøk på å motivere barn og unge til å sykle og gå til skolen. Det er også et trafikksikkerhetstiltak da man minker biltrafikk nær skolen og skaper gode rammer for å ferdes bilfritt til skolen. For at dette skal bli vellykket er vi avhengige av at foreldre og ansatte bruker droppsonen og respekterer hjertesonen, dersom dere må kjøre. Det er dere som skaper de gode holdningene på deres skole.

Vi ønsker å informere om at det er oppdaget hodelus hos enkelte elever på skolen.

TV-aksjonen NRK 2020 går til WWFs arbeid for å bekjempe plast i havet. I år går TV-aksjonen av stabelen 18. oktober.

Årets tv aksjon blir også annerledes. Bøssebærere som vanligvis går fra hus til hus, vil ikke komme. Istedet vil det være digitale bøssebærere.

På skolen vil vi arbeide med opplegg på Salaby. Sjekk lenken under.

Vi ønsker også å gjennomføre et skoleløp klassevis.Vi satser på digital innsamling gjennom Spleis.


Nå kan du enkelt oppdatere alle endringer i e-post og mobil. 

Foresatte gjør dette ved å logge på foresatte-pålogginga: stavanger.no.ist.com/guardian. Gå til personinfo og bruk blyantene for å redigere. 


Vi hadde i dag et strålende møte med våre flotte, nye 1.klassinger. Bildene taler for seg, og elevene ser ut til å finne seg godt til rette allerede. Vi ønsker hver og en lykke til med gode skoledager framover!

Oppdaterte retningslinjer for smittevern

Den nye læreplanen (LK2020) legger opp til en langt mer aktiv elevrolle: “Elevene skal erfare at de blir lyttet til i skolehverdagen, at de kan ha reell innflytelse og at de kan påvirke det som angår dem. Slike erfaringer har verdi her og nå, og forbereder elevene på å bli bevisste samfunnsborgere.” Noe av det viktige elevene skal lære på skolen er å "lære og  lære". Det starter med å observere og undre seg, gjøre undersøkelser, vurdere kunnskapen og anvende den.Noe av læringsarbeidet vil skje gjennom tverrfaglige tema, og vi starter med temaet folkehelse og livsmestring. Læreplanen vektlegger dybdelæring. Det betyr at elevene gjennom aktiv deltakelse skal utvikle kunnskap og varig forståelse for begreper, metoder og sammenhenger i fag og mellom fagområder, sånn at de kan bruke det de har lært i kjente og ukjente situasjoner. Elevene skal ikke bare ta imot informasjon, men vise kritisk tenkning og etisk bevissthet. Arbeid med reelle problemstillinger skaper ofte etiske dilemma som kan være nyttige å diskutere. Elevene må derfor øve seg opp til å lytte til andre, ha respekt for andres synspunkt og argumentere for sine egne. Elevene skal oppleve skaperglede, engasjement og utforskertrang og derfor må “opplæringen søke balanse mellom respekt for etablert viten og den utforskende og kreative tenkningen som kreves for å utvikle ny kunnskap”.