Meny
FAU og elevråd Forside
Estrella Polar 37 03581 Albir
Telefon: +34 966 867 209 Send oss e-post
Redaktør: Bjørn Harald Kristiansen
Stenging av skolen inntil videre

Spanske myndigheter har besluttet at alle skoler og utdanningsinstitusjoner skal stenge fra og med mandag 16. mars og frem til 12. april.

På grunn av karantenereglene er skolen stengt, og derfor vil telefonen på kontoret være ubetjent i en periode. Vi oppfordrer alle som tar kontakt med oss om å benytte direkte kontaktinformasjon til lærerne. Alle andre forespørsler kan sendes til dnsalbir@gmail.com, så behandler vi henvendelsen din så fort vi kan. 

Ifølge myndighetene i Norge har elevene krav på hjemmeundervisning og dette skal ikke gå ut over karakterer, fravær og vitnemål for elevene på ungdomsskolen.  

I forhold til hjemmeundervisning arbeider lærerne for å gi elevene et best mulig tilbud. Vi benytter læringsplattformen Google Classroom for elevene fra 5. klasse og oppover. De lavere trinnene bruker IPad. Alle elever har fått beskjed om å ta med seg PC, IPad og lærebøker hjem slik at de kan ha hjemmeundervisning mens skolen er stengt.  

Kontaktlærerne og faglærerne har fått beskjed om at det er viktig at de har daglig kontakt med elevene digitalt. Dere kan naturligvis også kontakte lærerne. Dette er ikke like godt som undervisning på skolen, men vi gjør hva vi kan i denne uvanlige situasjonen som har oppstått.  

Vi vil understreke at skolen vil være stengt og at alle lærere og ledelsen har hjemmekontor og styrer all aktivitet derfra. Ytterligere informasjon vil komme fra kontaktlærerne på mandag.   

Ellers ber vi dere om å følge med på utviklingen på folkehelseinstituttet i Norge sine nettsider: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/fakta/rad-og-informajon-til-befolkningen-om-nytt-koronavirus-coronavirus-2019-nco/ og Alfaz del Pi kommunes hjemmeside: https://www.lalfas.es/ og ellers følge de rådene norske og spanske myndigheter gir for å hindre spredning av smitte.   

Mye tyder på at skolen kan bli stengt en stund videre, men vi holder kontakten med dere og gir informasjon når det er nødvendig. Følg også med på skolens hjemmeside.  

Skolen beklager de praktiske ulempene dette medfører for familiene, men vi må alle vise ansvar og ta i et ekstra tak i denne krevende tiden. Vi oppfordrer hjemmene til å tenke på og bidra til smittebegrensning også på fritiden.

Vi får alle gjøre det vi kan for å hindre at smitten sprer seg.  

 

Mvh,    

Skolens ledelse