Meny
Velg seksjon Driftsstyret
Duesvei 35 4023 Stavanger
Telefon: 51 91 20 51 Send oss e-post
Rektor: Colin Pritchard-Davies
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma

1.august 2020 ble den nye læreplanen, LK2020, gjort gjeldende. Alle skoler har jobbet med læreplanen over lang tid, men det er et godt stykke arbeid som gjenstår før planarbeidet er ferdigstilt. Den nye læreplanen legger opp til en annen måte å tilnærme seg fagene og undervisningen på. I praksis betyr det at det ikke lenger vil legges ut halvårsplaner i de enkelte fagene. På foreldremøtene vil lærerne fortelle mer om måten vi nå jobber på - "hvordan vil elevene (og foresatte) merke at vi har fått ny læreplan?"


Det oppstår neste daglig farlige situasjoner i trafikken rundt skolen. Dette gjelder spesielt på morgenen hvor mange kjører barna sine til skolen. På ettermiddag er hentetidspunktene litt mer spredd utover, men da oppstår det også farlige situasjoner.

Skolens parkeringsplass er forbeholdt ansatte, og skal IKKE benyttes til å sette av elever som skal på skolen. Det er observert farlige situasjoner her med elever og biler. Gå heller ikke over parkeringsplassen for å komme fra bilen og inn.