Meny
Forside
Nordsjøvegen 230 4352 KLEPP
Telefon: 92017360 Send oss e-post
Redaktør: Kari-Anne Gausdal Johannessen
Administrasjonen
Minadmin
Gå til Fronter
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt
Kan du bidra til å gi vår ungdom en allsidig hverdag?

Ikke alle elever er like motiverte for den teoretiske skolehverdagen de møter daglig, men kan vise en stå-på vilje og fremragende arbeidsinnsats hvis muligheten byr seg til praktisk arbeid. Det viktig at elevene våre får allsidige erfaringer, og ser på yrkestrening som en viktig del av skoleløpet.

For å få dette til trenger vi deres hjelp!

Vi trenger bedrifter der våre gutter/jenter kan få prøve ut et yrke som de er nysgjerrig på, før de skal i gang med den videregående utdanningen.

Det er ikke slik at vi overlater en vanskelig ungdom til dere, som kan føre til bekymringer og merarbeid! Vi trenger en praksisplass noen timer i uken (gjerne en dag) til ungdom som virkelig ønsker å arbeide, og det med tett oppfølging fra oss. Vi har ansvaret for eleven, også for at arbeidsoppgavene utføres tilfredsstillende, og er til stede så lenge som dere måtte ønske. Skulle ikke arbeidsforholdet stå til forventningene, for dere eller for eleven, avslutter vi arbeidsforholdet.

Vi vil ha fokus på gode holdninger og moral på arbeidsplassen.  

Kanskje får dere en lojal og dyktig medarbeider på sikt!

En av våre medarbeidere har vært innom dere i dag. Vi håper dette kan være av interesse, og at dere vil være med på å gjøre en innsats som er av stor betydning for vår ungdom.

Har du spørsmål, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt på tlf.: 92017360, eller stikke innom senteret på adressen Nordsjøvegen 230 4252 Klepp