Meny
Velg seksjon Forside
Besøksadresse Fagerlidal 100 9325 BARDUFOSS Telefon: 93468824 Send oss e-post
Postadresse Mellombygdveien 216 9321 MOEN
Redaktør: Tor Hågbo
Er det noe som er vanskelig hjemme eller på skolen?
Alarmtelefonen for barn
Mobbeombudet
Støttetelefon psykisk helse
For ansatte
Pålogging
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
8.uka med hjemmeskole

Korona og Covid-19 har gjort det slik at vi i 2020 har fått erfare hva det vil si å ha hjemmeskole. 12.mars 2020 ble en dag som skulle snu opp-ned på skolesituasjonen i Norge. Vi skulle ikke lengre gå til skolen for å mestre og lære - i lag, men vi skulle sitte på hvert vårt nes og gjøre så godt vi kan. Den bratteste læringskurven har nok vært den digitale... 

På 6.trinn har vi gjort oss erfaringer på godt og vondt, strevd og fått til, hatt opp- og nedturer, vært fornøyd og misfornøyd - men vi holder ut og vi vet at alt blir bra! Til tider har det kokt (over) i lærerhodet på jakt etter gode opplegg som kan engasjere elevene. Under en slik jakt, kom undertegnede over en flott oppgave på sosiale medier (det finnes en FB side -  Korona-dugnad blant lærere) - hvor elevene også kunne bruke naturen som læringsarena. Fysisk aktivitet koblet sammen med læringsmål i engelsk - det må bli bra! Oppdraget skulle bestå i å gå ut og finne VÅRTEGN. Planleggingen av oppdraget skjedde i 8 plussgrader, lavt skydekke, tidvis sol, joggesko og med en snikende vårfornemmelse på gang. Oppdraget skulle gjennomføres i dag. Vi skriver 7.mai - 7.MAI, folkens! Morgenmøtet ble heldigvis gjennomført innendørs, men utenfor vinduene snødde det kraftig. Snøen føk rundt og rundt og innimellom i alle retninger - samtidig! Men 6a skal ut å finne vårtegn -åkke som! Turen skulle vare i 30 minutter.                              

Bildene som ligger ved er det elevene som har tatt på sin ferd rundt i nærområdet. Dette vitner om at våren banker forsiktig på hos oss også, men at vi kanskje kan lage snømann til St.Hans. 

Men husk - ALT BLIR BRA! 

Main Image

Bilde 1 av 19