Meny
Velg seksjon Forside
Artikkel
Vedlegg til artikkel
Vedtekter FAU Fagerlidal
Besøksadresse Fagerlidal 100 9325 BARDUFOSS Telefon: 93468824 Send oss e-post
Postadresse Mellombygdveien 216 9321 MOEN
Redaktør: Åse Sandvoll Melkild
For ansatte
Pålogging
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Foreldrenes arbeidsutvalg - FAU

Opplæringsloven definerer at alle grunnskoler skal ha et foreldreråd (alle foreldre), som igjen skal ha sitt arbeidsutvalg (valgte representanter fra hver klasse). 

Foreldrerådet skal fremme fellesinteressene til foreldrene og bidra til at elever og foreldre tar aktivt del i arbeidet for å skape godt skolemiljø. Rådet skal arbeide for å skape godt samhold mellom hjem og skole, legge til rette for trivsel og positiv utvikling blant elevene og skape kontakt mellom skolen og lokalsamfunnet (Foreldreråd ved grunnskoler).

Vi på Fagerlidal har over år fått til mye bra sammen med FAU, det har blitt etablert ballbinge, bygget hoppbakke, arrangert LAN og juleverksteder. Spesielt også skoleåret 2018/2019 erfarte elevrådet en god dialog med FAU, og vi opplevde svært fornøyde elever etter samarbeidet rundt LAN - en suksess med store bokstaver, om en spurte elevene. 

Det siste skoleåret ble litt amputert av flere årsaker, men vi ser frem til et fortsatt godt samarbeid med foreldregruppa her på skolen det kommende året - og spesielt elevrådet gleder seg til det. Saker som ligger på lista pr nå er offisiell åpning av den nye hoppbakken og sosiale aktiviteter for elevene, og vi håper mange av dere har lyst å bidra sammen med oss i dette. 

Se vedlegg for nærmere informasjon om vedtektene til FAU ved Fagerlidal skole, vedtekter som skal gjennomgås og stadfestes evt. endres på første møte skoleåret 2020/2021.