Meny
Velg seksjon Klasse 2 a
Klasse 1
Klasse 2
Klasse 3
Klasse 4
Klasse 5
Klasse 6
Klasse 7
Klasse 8
Klasse 9
Klasse 10
Dynestølvegen 9 4646 Finsland Vis på kart
Telefon: 38 18 00 23 Send oss e-post
Redaktør: Harald Bjøran
Det er 38 dokumenter i arkivet.

Elever på 1.-3. trinn skal gjennomføre kartleggingsprøver i lesing, regning og engelsk i perioden 8. mars til 16. april.

Formålet med kartleggingsprøver er å hjelpe skolen og lærere med å finne elever som trenger ekstra hjelp i løpet av de første skoleårene.


Se 1-7. klasse danse BlimE-dansen torsdag 12. november.

Finsland skole har frem til i sommer brukt Visma skole som vårt skoleadministrativ system. Fra 01.08.2020 har vi gått over til IST.

IST er et elektronisk system som brukes til å håndtere opplysninger om våre elever.   

I tillegg brukes IST til kommunikasjon mellom skole og hjem - tilsvarende Visma skole. På høyre side finner du påloggingslenke til IST (blått ikon).

(Visma skole er tatt ut av drift - kan derfor ikke brukes dette skoleåret)


Elevene på 1 - 4 trinn fikk jobbe med matematikk på en litt annerledes måte denne dagen. På denne stasjonen jobbet elevene med geometriske former. De har god fantasi og det ble mange kule figurer. Kjempe gøy.

Finsland skole skal bytte administrativt-program når vi er ny kommune. Alt skjer ikke med en gang, men noen ting blir annerledes for dere foresatte. Visma flyt skole blir brukt til det meste frem til sommeren, men IST blir gjort tilgjengelig for noen aktiviteter.