Meny
Velg seksjon Klasse 8 a
Klasse 1
Klasse 2
Klasse 3
Klasse 4
Klasse 5
Klasse 6
Klasse 7
Klasse 8
Klasse 9
Klasse 10
Dynestølvegen 9 4646 Finsland Vis på kart
Telefon: 38 18 00 23 Send oss e-post
Redaktør: Harald Bjøran

I dag 16.03 hadde jeg et lite møte med flere elever i matematikk timen. Det virket bra, men vi må være flere om vi skal begynne å bruke verktøyet. Fikk kontakt med ca halve klassen på its på søndagskvelden og noen kom på mandag formiddag. 

Hvordan bli med på Google meet:

Send ikrs mailen til meg. Da inviterer jeg eleven til møtet. Eleven må inn på Gmail for å godta/bekrefte at eleven kan være med. Da har vi kontakt med hverandre. Denne appen finner dere på høyre side oppe på google sin side. Prøv å møt hverandre. Dette er et ok verktøy som vi kan bruke. Jeg kan lite om dette, men vi må bare prøveå gjøre det beste ut av den situasjonen vi er i.  

Nytt meet møte blir tirsdag 17.03 kl 12.

 

Mvh

Terje


Finsland skole skal bytte administrativt-program når vi er ny kommune. Alt skjer ikke med en gang, men noen ting blir annerledes for dere foresatte. Visma flyt skole blir brukt til det meste frem til sommeren, men IST blir gjort tilgjengelig for noen aktiviteter.

Visma Flyt skole lanserer i disse dager en ny og forbedret løsning for kommunikasjon mellom hjem og skole.

Hei!

Til fredag reiser 8.klasse til Nodeland for å delta på en inovasjonscamp sammen med elever i fra SUS.


U-skolen skal i fra i dag, 17.19.18 delta på en aksjon som kalles "Den grønne kampen".Varighet er 4 uker. Det er et prosjekt som handler om å få elever og lærere til å tenke miljø og folkehelse. Redusert foreldrekjøring = økt aktivitet for elevene gjennom å gå eller sykle.