Meny
Velg seksjon Klasse 8 a
Klasse 1
Klasse 2
Klasse 3
Klasse 4
Klasse 5
Klasse 6
Klasse 7
Klasse 8
Klasse 9
Klasse 10
Dynestølvegen 9 4646 Finsland Vis på kart
Telefon: 38 18 00 23 Send oss e-post
Redaktør: Harald Bjøran

Åttende og niende trinn på Finsland skole har deltatt i prosjektet "Ungt Entreprenørskap". Prosjektet har vart over tre uker. Det har gått ut på å finne på en idé til en bedrift innenfor temaet bærekraft. Elevene har også lært hvordan man tenker som en bedrift, gjennom både å lære om markedsføring og inntjening. Vinnerne vant 800,- kroner og et diplom. Godt jobbet til alle som deltok!

Vinnerne på 8. trinn var Kristian, Ole, Emil og Ralfs.

Vinnerne på 9. trinn var Jostein, Benjamin, Amalie og Lukas.

Takk til faglærer Trond Nygren for vel gjennomført prosjekt.


Finsland skole har frem til i sommer brukt Visma skole som vårt skoleadministrativ system. Fra 01.08.2020 har vi gått over til IST.

IST er et elektronisk system som brukes til å håndtere opplysninger om våre elever.   

I tillegg brukes IST til kommunikasjon mellom skole og hjem - tilsvarende Visma skole. På høyre side finner du påloggingslenke til IST (blått ikon).

(Visma skole er tatt ut av drift - kan derfor ikke brukes dette skoleåret)


I dag 16.03 hadde jeg et lite møte med flere elever i matematikk timen. Det virket bra, men vi må være flere om vi skal begynne å bruke verktøyet. Fikk kontakt med ca halve klassen på its på søndagskvelden og noen kom på mandag formiddag. 

Hvordan bli med på Google meet:

Send ikrs mailen til meg. Da inviterer jeg eleven til møtet. Eleven må inn på Gmail for å godta/bekrefte at eleven kan være med. Da har vi kontakt med hverandre. Denne appen finner dere på høyre side oppe på google sin side. Prøv å møt hverandre. Dette er et ok verktøy som vi kan bruke. Jeg kan lite om dette, men vi må bare prøveå gjøre det beste ut av den situasjonen vi er i.  

Nytt meet møte blir tirsdag 17.03 kl 12.

 

Mvh

Terje


Finsland skole skal bytte administrativt-program når vi er ny kommune. Alt skjer ikke med en gang, men noen ting blir annerledes for dere foresatte. Visma flyt skole blir brukt til det meste frem til sommeren, men IST blir gjort tilgjengelig for noen aktiviteter.

Hei!

Til fredag reiser 8.klasse til Nodeland for å delta på en inovasjonscamp sammen med elever i fra SUS.