Meny
Velg seksjon Klasse 2
Klasse 1
Klasse 2
Klasse 3
Klasse 4
Klasse 5
Klasse 6
Klasse 7
Hovedadresse Solbjørgvegen 62 4139 Fister Telefon: 93483830 Send e-post til oss
Fister barnehage Solbjørgvegen 60 4139 Fister Telefon: 40439220
Redaktør: Solveig F. Løndalen
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Gå til Its Learning
I dag har me hatt hjelpeaksjon på Fister skule. Inntektene gjekk til CARE. Elevane har arrangert basar, nokon har hatt arbeidsdag, dei har seld ting dei har laga både i skulen og SFO, og dei hadde kafe med salg av suppe og kaker. Me lodda ut flotte gevinstar som elevane hadde fått frå fjern og nær, og me fekk også hjelp på kjøkkenet frå frivillige i saniteten. Det var godt oppmøte på basaren, noko me svært glade for. TUSEN TAKK til alle som har bidratt!

Berekraftveka på Fister skule blei avslutta med byttekveld. Masse fine klær, leker og sportsutstyr fekk nye eigerar i løpet av kvelden. Det var godt oppmøte og fleire som gjorde gode kupp!

Alle elevane på skulen har dei siste dagane hatt felles bærekraftveke. 

Til foreldre og føresette

Om kort tid vil de få invitasjon til å svare på årets foreldreundersøking til Fister skule på SMS. Me blir veldig glade viss de svarer på undersøkinga. Dei tilbakemeldingar me får frå dykk vil me bruke i det videre arbeidet vårt for å gjera Fister skule til ein best mogeleg skule for alle elevane våre.

Det er kun ein i kvar husstand som får SMS med spørsmål om å delta i foreldreundersøkinga. De får ein melding for kvart born de har på skulen. Me ynskjer at de svarer for kvart born de har.  

Ta kontakt med skulen på tlf. 934 83 830, eller på e-post fister.skule@hjelmeland.kommune.no viss ingen i husstanden får SMS om foreldreundersøkinga, om de ikkje får til å logge dykk inn, eller viss de har andre spørsmål til foreldreundersøkinga.

De kan lesa meir om undersøkina her

På førehand TUSEN TAKK for hjelpa!

Venleg helsing Fister skule v/rektor


Elevane på Fister skule er utruleg glade for nytt kunstgras i ballbingen. I dag feira me med «nyåpning» av ballbingen. Elevrådsleiar Nora Helgøy fekk æra av å klippa snora, og elevane kosa seg med fotball og pølser på grill i det fine haustveret!

Referat frå møte i FAU og SU/SMU på Fister skule finn de under fana "SU/FAU-møter" nederst til høgre på denne sida.