Meny
Velg seksjon Forside
Hovedadresse Sildenestangen 50 4625 Flekkerøy Telefon: 38 12 72 20 Send oss e-post
SFO Sildenestangen 50 4625 Flekkerøy Telefon: 480 700 12 Send oss e-post
Redaktør: Terje Alfsen
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma

Det er fare for streik blant bussjåførene i Kristiansand fra 26. september. Foreldre til barn som benytter skysstilbud, bes følge med i nyhetene om saken. Ta kontakt med skolen dersom en eventuell streik etter høstferien får konsekvenser for barnas mulighet til å møte på skolen.

Informasjon fra Agder kollektivtrafikk kan leses her.


Det er stort engasjement rundt pokemonkort for tiden. Barna har de med på skolen og leker med dem. Det er mye gøy med kortene, men vi har dessverre sett en del negative sider ved denne aktiviteten. Noen kommer ikke med i leken, noen har store bunker med kort mens andre har få, noen gjør dårlige bytter, og noen krangler om kortene. 

Derfor må vi dessverre forby slike kort (pokemon, fotball og tilsvarende) fra nå. Barna må leke med pokemonkort utenom SFO- og skoletid. Lærerne tar dette opp med barna på skolen i dag.

På forhånd takk for forståelse!


Her kommer informasjon fra Fritidsetaten med høstens tilbud om ulike aktiviteter.


Flekkerøy skole tilbyr leksehjelp til elever på 3. - 7. trinn. 

Les mer om tilbud og påmelding her. Ta kontakt med lærerne på aktuelt trinn for å gjøre nærmere avtale. 


Mobilklokker / Smartklokker i skolen byr på et par utfordringer som er basert på elever og læreres personvern. Disse klokkene kan ta imot anrop uten at eleven fysisk godtar anropet. Elever og lærere kan altså i prinsippet bli avlyttet, og da er man straks inne på et felt som er problematisk.

Utfordringene løses greit ved at mobilklokkene behandles som mobiltelefoner: De skal ligge avslått i sekken i SFO- og skoletid. Til og fra skolen kan mobilklokker benyttes på lik linje med mobiltelefoner.


Onsdag 26.08.2020 dekket nettavisen n247.no vår lille "trafikkontroll" i krysset ved det gamle fergeleiet. Les saken her.

I uke 36 - 39 skal nasjonale prøver i lesing, regning og engelsk gjennomføres på 5. trinn. Informasjon om prøvene finner du i lenken nedenfor.

Hva er nasjonale prøver?