Meny
Velg seksjon Forside
Skole Sildenestangen 50 4625 Flekkerøy Telefon: 381 27 220 Send oss e-post
SFO Sildenestangen 50 4625 Flekkerøy Telefon: 480 70 012 Send oss e-post
Flekkerøy bibliotek Sildenestangen 50 4625 Flekkerøy Telefon: 468 50 908
Redaktør: Tormod Lien
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma

Hei! 

For at alle skal få tilsendt informasjon fra SFO er det fint om dere går inn i vismaforeldreportalen (IKKE via APPEN men nettsiden) og sjekker om dere har registrert telefon nummer og mailadresser. Det er en del som verken har telefonnummer eller mailadresse registrert der ennå. Det er kun dere foreldre/foresatte som kan gjøre det slik at det blir oppdatert i våre systemer. 

Abonner også på nyhetsbrev og kryss av for SFO, det vil bli lagt ut planer og viktig informasjon her aktivt utover skoleåret :)


Det ble i starten av august sendt ut et brev til alle foresatte som har førstetrinns-elever , men det viser seg at ikke alle har fått dette. Derfor finner dere et sammendrag av informasjonen her.

Mandag 15. og tirsdag 16. august skal alle ansatte i skole og SFO ha planleggingsdager sammen. SFO er stengt disse dagene

Hei!
Jeg heter Margrethe Selseng (41), og er ny SFO leder her på Flekkerøy skole fra 1. august 2022. Jeg har barnehagefaglig utdanning og var ferdig utdannet førskolelærer ved UIA i 2008. Siden har jeg hatt 14 fantastisk fine år i ulike barnehager, sist ved Andungen barnehage på Andøya. Jeg har et stort engasjement for å gi barna meningsfylte dager fulle av glede, trygghet, humor, gode øyeblikk og opplevelser i samspill med andre. Jeg er stolt og ydmyk overfor denne oppgaven jeg har fått, og gleder meg stort til å bli godt kjent med barn, foresatte og kollegaer her ved skolen.

Margrethe 

I løpet av sommeren 2022 bytter Kristiansand kommune oppvekstadministrativt system fra IST Everyday/IST Direkte til Visma Flyt skole.

Vår nye rektor heter Tormod Lien (49). Han er oppvokst i Voiebyen og bor i midtre Vågsbygd. Skolebakgrunnen hans er 12 år som lærer på Voie skole før han i 2010 ble rektor for Øvre Slettheia skole.  I 2016 ble denne skolen slått sammen med Øvre Slettheia barnehage og dermed et oppvekstsenter for barn i fra 1-10 år som Tormod ble enhetsleder for. Av interesser står trearbeid, drivhus og rådyrjakt høyt på listen hos Tormod. Han har også noen rare kjøretøy på tre hjul som han liker å pusse og gnikke på. Men de siste årene har mye av fritiden hans gått med til arbeid som lærebokforfatter på Aschehoug forlag i fagene engelsk og samfunnsfag (læreverkene Quest og Arena).  

«Jeg er ekstremt stolt og glad for å få lov til å lede Flekkerøy skole fremover», sier Tormod. «Jeg har hørt så mye bra om både ansatte, elever og foresatte her på øya. Nå gleder jeg meg veldig til å ta fatt på rektoroppgaven fra 1. august.»

Sterkere sammen for barn og unge - strategiplan for oppvekst 2020 - 2025

Sterkere sammen for barn og unge er kommunens strategiplan for oppvekst for perioden 2020-2024. Strategiplanen er forankret i kommuneplanens samfunnsdel Sterkere Sammen – Kristiansand mot 2030, og viser retning for ønsket utvikling.

Les mer om strategiplanen her.