Meny
Velg seksjon 3. trinn
Skole Sildenestangen 50 4625 Flekkerøy Telefon: 381 27 220 Send oss e-post
SFO Sildenestangen 50 4625 Flekkerøy Telefon: 480 70 012 Send oss e-post
Flekkerøy bibliotek Sildenestangen 50 4625 Flekkerøy Telefon: 468 50 908
Redaktør: Tormod Lien
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Det er 125 dokumenter i arkivet.
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt

Telefonnummer til 3. trinn

482 72 637

Mandag 15. og tirsdag 16. august skal alle ansatte i skole og SFO ha planleggingsdager sammen. SFO er stengt disse dagene

I løpet av sommeren 2022 bytter Kristiansand kommune oppvekstadministrativt system fra IST Everyday/IST Direkte til Visma Flyt skole.

Vår nye rektor heter Tormod Lien (49). Han er oppvokst i Voiebyen og bor i midtre Vågsbygd. Skolebakgrunnen hans er 12 år som lærer på Voie skole før han i 2010 ble rektor for Øvre Slettheia skole.  I 2016 ble denne skolen slått sammen med Øvre Slettheia barnehage og dermed et oppvekstsenter for barn i fra 1-10 år som Tormod ble enhetsleder for. Av interesser står trearbeid, drivhus og rådyrjakt høyt på listen hos Tormod. Han har også noen rare kjøretøy på tre hjul som han liker å pusse og gnikke på. Men de siste årene har mye av fritiden hans gått med til arbeid som lærebokforfatter på Aschehoug forlag i fagene engelsk og samfunnsfag (læreverkene Quest og Arena).  

«Jeg er ekstremt stolt og glad for å få lov til å lede Flekkerøy skole fremover», sier Tormod. «Jeg har hørt så mye bra om både ansatte, elever og foresatte her på øya. Nå gleder jeg meg veldig til å ta fatt på rektoroppgaven fra 1. august.»

Mobilklokker / Smartklokker i skolen byr på et par utfordringer som er basert på elever og læreres personvern. Disse klokkene kan ta imot anrop uten at eleven fysisk godtar anropet. Elever og lærere kan altså i prinsippet bli avlyttet, og da er man straks inne på et felt som er problematisk.

Utfordringene løses greit ved at mobilklokkene behandles som mobiltelefoner: De skal ligge avslått i sekken i SFO- og skoletid. Til og fra skolen kan mobilklokker benyttes på lik linje med mobiltelefoner.